• Envia fàcilment els arxius grans

  5 eines per a fer arribar els vostres documents, fotografies, vídeos... sense problemes i amb la seva mida original. Sense registres, sense instal·lar software i de franc.
 • Cerca amb eficàcia

  Troba allò que realment busques amb google. Et mostrem la millor manera d'utilitzar aquesta eina per a obtenir els millors resultats.
 • Connecta't amb seguretat

  5 consells per a navegar per la Xarxa sense riscos durant aquestes vacances d'estiu
 • Sexting: no el facis, no el passis

  Saps què és el sexting? Propostes i consells per a què els adolescents evitin aquesta pràctica plena de riscos
 • Ponències 2014

  Hem publicat en vídeo les ponències de la TINETjornada 2014, dedicada a les oportunitats d'aprenentatge a Internet.

Alta tinetaire

Per donar-te d'alta, segueix els passos que et descrivim a continuació i dóna un cop d'ull ràpid a totes les possibilitats que t'ofereix TINET. Un bon grapat de serveis: des de la connexió a Internet a l'accés a un compte de correu electrònic amb webmail, antivirus, antispam i espai per a les teves publicacions.

Envia arxius grans de manera senzilla i gratuïta

Conegueu cinc eines per a fer arribar als amics, familiars o coneguts arxius grans: fotografies, vídeos... sense que calgui donar-se d'alta del servei, sense haver d'insta·lar cap software i de franc. Només caldrà que accediu a la pàgina web d'aquests serveis que us expliquem.

Wikiloc publica les rutes de Catalunya del Palau Robert

La Generalitat de Catalunya publica al web i a l’aplicació per a mòbils de Wikiloc una selecció de rutes del Palau Robert, a peu i en bicicleta, que al seu torn es podran visualitzar també des d’aquest entorn en el web corporatiu del Palau Robert.

Google glass: la mirada virtual

Una xerrada-taller prevista per dimarts 29 de juliol, a l'Espai Jove Kesse de Tarragona, permetrà fer una demostració i experimentació de les google glass: tota una revolució dels dispositius mòbils i de visualització. Mitjançant les ulleres virtuals es mostraran als assistents milers de possibilitats i aplicacions

Codis QR: descobreix tot allò que s'hi amaga al darrere i crea'n els teus propis!

Us presentem una mena de guia ràpida per entendre què son i aprendre a utilitzar i generar els codis QR. Aquesta tecnologia permet accedir, normalment des d'un dispositiu mòbil, a la informació continguda en una imatge, un codi que us pot ser de molta utilitat.

Millora i afina les teves cerques a google

El motor de cerca de google és -de llarg- el més utilitzat al món. El seu ús és ràpid i senzill, però l'eina ens ofereix moltes possibilitats per afinar i millorar les cerques que realitzem i que habitualment no tenim en compte. Us convidem a conèixer-les i utilitzar-les per treure'n tot el partit possible al vostre cercador habitual.

Un nou web permet fer tràmits online amb la Seguretat Social

A través de la pàgina web Tu Seguridad Social és possible realitzar tràmits i obtenir informació personalitzada sobre les circumstàncies i condicions laborals de cada usuari com, per exemple, el temps que li resta per a tenir dret a prestacions de la Seguretat Social o per accedir a la jubilació.

Creen una aplicació mòbil d'emergències per als turistes

L'aplicació, creada per Telefònica, permet comunicar-se amb el servei d'emergències utilitzant un seguit de pictogrames i missatges en l'idioma dels comunicants. A més, permet conèixer la geolocalització per afavorir una intervenció més ràpida.

El programari al dia

Calibre

23.07.2014

CDBurnerXP

23.07.2014