• Contactless

  Arriben nous sistemes de pagament més ràpids i senzills: targetes, mòbils i polseres que només cal acostar als terminals per a realitzar les compres. La tecnologia que hi ha al darrere, pot canviar molts altres gestos quotidians.
 • Envia fàcilment els arxius grans

  5 eines per a fer arribar els vostres documents, fotografies, vídeos... sense problemes i amb la seva mida original. Sense registres, sense instal·lar software i de franc.
 • Cerca amb eficàcia

  Troba allò que realment busques amb google. Et mostrem la millor manera d'utilitzar aquesta eina per a obtenir els millors resultats.
 • Sexting: no el facis, no el passis

  Saps què és el sexting? Propostes i consells per a què els adolescents evitin aquesta pràctica plena de riscos
 • Ponències 2014

  Hem publicat en vídeo les ponències de la TINETjornada 2014, dedicada a les oportunitats d'aprenentatge a Internet.

Una app per a reclamar els teus drets com a passatger

Els passatgers atrapats als aeroports o que esperen els seus equipatges extraviats poden utilitzar ara una aplicació mòbil per tal de comprovar els seus drets immediatament i allà mateix. La Comissió Europea ha impulsat una app que permet conèixer els drets dels usuaris i les reclamacions que es poden fer com a viatgers a la Unió Europea.

Nous sistemes de pagament 'contactless'

Fer pagaments de manera més ràpida i senzilla, sense necessitat -ni tan sols- que les nostres targetes o els nostres dispositius arribin a contactar amb els terminals de pagament. Això és ja possible gràcies a la tecnologia NFC que han començat a incorporar targetes de crèdit, mòbils, fins i tot... polseres! Són les noves formes de pagament que us convidem a conèixer

Arriba el LinkedIn més social

LinkedIn, la xarxa social orientada al món professional i de negocis més important, renova el seu perfil per als dispositius mòbils. Els canvis responen a una voluntat d'obrir una porta a l'intercanvi més fluid de determinats aspectes dels perfils personals dels seus usuaris per afavorir que els contactes resultin el més rendible des del punt de vista professional.

Crearan el primer IgersMap de Tarragona

Els igers de Tarragona, membres de la comunitat instagramer, s'han proposat un nou repte: fer el primer IgersMap del món i que sigui, precisament, amb imatges de la seva ciutat. Col·laborar és molt senzill i els instagramers tarragonins ja han estat convidats a fer-ho per aconseguir la fita, tot coincidint amb la seva propera trobada, el dia 8 de novembre.

Envia arxius grans de manera senzilla i gratuïta

Conegueu cinc eines per a fer arribar als amics, familiars o coneguts arxius grans: fotografies, vídeos... sense que calgui donar-se d'alta del servei, sense haver d'insta·lar cap software i de franc. Només caldrà que accediu a la pàgina web d'aquests serveis que us expliquem.

Wikiloc publica les rutes de Catalunya del Palau Robert

La Generalitat de Catalunya publica al web i a l’aplicació per a mòbils de Wikiloc una selecció de rutes del Palau Robert, a peu i en bicicleta, que al seu torn es podran visualitzar també des d’aquest entorn en el web corporatiu del Palau Robert.

Google glass: la mirada virtual

Una xerrada-taller prevista per dimarts 29 de juliol, a l'Espai Jove Kesse de Tarragona, permetrà fer una demostració i experimentació de les google glass: tota una revolució dels dispositius mòbils i de visualització. Mitjançant les ulleres virtuals es mostraran als assistents milers de possibilitats i aplicacions

Codis QR: descobreix tot allò que s'hi amaga al darrere i crea'n els teus propis!

Us presentem una mena de guia ràpida per entendre què son i aprendre a utilitzar i generar els codis QR. Aquesta tecnologia permet accedir, normalment des d'un dispositiu mòbil, a la informació continguda en una imatge, un codi que us pot ser de molta utilitat.

El programari al dia

Calibre

23.07.2014

CDBurnerXP

23.07.2014