Configura el correu al teu mòbil o tauleta

Accedeix des del teu smartphone al teu correu de TINET i podràs rebre i enviar correus electrònics sense necessitat d'estar davant d'un ordinador. A continuació et guiem en la configuració del correu en el teu dispositiu mòbil amb sistema operatiu Android, iPhone i BlackBerry. Recorda que també pots accedir des del navegador del teu telèfon al webmail de TINET, a http://webmail.tinet.mobi, sense necessitat de configurar res.