Configura el teu correu al teu ordinador

Et facilitem les dades de configuració del correu de TINET i t'expliquem com configurar els programes de gestió de correu electrònic per ordinador (Windows, Mac i Linux) més utilitzats.

Dades de configuració general

Les dades més importants per poder configurar un gestor de correu electrònic són les següents:

• Adreça de correu electrònic: la_teva_adreça @tinet.cat (o @tinet.org o @tinet.fut.es, segons el cas)
  • Codi d'usuari i contrasenya: el mateixos que utilitzes per accedir al webmail
  • Tipus de servidor de TINET: POP (TINET no ofereix servei IMAP)
  • Servidor d'entrada (POP3): pop3.tinet.cat (en el servei de hosting professional, també mail.domini.xxx)
  • Servidor de sortida (SMTP): smtp.tinet.cat (en el servei de hosting professional, també mail.domini.xxx)
  • Port d'entrada: 110 (sense seguretat habilitada) o 995 (activant la seguretat SSL)
  • Port de sortida: 25 (sense seguretat habilitada) o 465 (activant la seguretat SSL)
  • Tipus d'autenticació: Contrasenya (Normal)
  • El servidor de sortida requereix autenticació (la mateixa que el servidor d'entrada)

Thunderbird

Mozilla Thunderbird

WINDOWS, MAC i LINUX
Thunderbird 10 (Cat)

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook

WINDOWS
Outlook Express 5.5/6.0 (Cat)
Outlook Express 5.5/6.0 (Cast)
Outlook Express 6.0 - Ús (Cat)
Outlook Express 6.0 - Uso (Cast)
Microsoft Outlook XP (Cat)
Microsoft Outlook XP (Cast)
Windows Vista Outlook (Cat)
Windows Vista Outlook (Cast)
Microsoft Outlook 2007 (Cat)
Microsoft Outlook 2007 (Cast)
Microsoft Outlook 2010-2013 (Cat)
Microsoft Outlook 2010-2013 (Cast)

MAC
Outlook Express 4.5 (Mac)
Outlook Express 4.5 (Cast)
Outlook Express 4 (Cat)
Outlook Express 4 (Cast)
Outlook Express 5 (Cat)
Outlook Express 5 (Cast)

Windows Live Mail

Windows Live Mail

WINDOWS
Windows Live Mail (Cat)

Mail Mac (Apple)

Mail Mac

MAC
Mail (Cat)
Mail (Cast)

Eudora

Eudora

WINDOWS
Eudora (Cat)
Eudora (Cast)
Eudora 7 (Cat)
Eudora 7 (Cast)

MAC
Eudora (Cat)
Eudora (Cast)
Eudora (Cat)
Eudora (Cast)

SimpleCheck

SimpleCheck

WINDOWS
SimpleCheck (Cat)
SimpleCheck (Cast)

Incredimail 2

IncrediMail

WINDOWS
IncrediMail 2 (Cat)

Netscape Messenger

Netscape Messenger

WINDOWS
Netscape Messenger 4.0 (Cat)
Netscape Messenger 4.0 (Cast)

MAC
Netscape Messenger 4.0 (Cat)
Netscape Messenger 4.0 (Cast)

Nota: L'aplicació Correo de Windows 8 (versió d'escriptori) no suporta el correu amb protocol POP Mail, utilitzat per TINET. Si és el teu cas, et recomanem que et baixis i t'instal·lis el Mozilla Thunderbird.

Documents adjunts: