Nucli de Llaberia i Vistes des del mirador de La Miranda


La vila està situada al NE del terme municipal de Tivissa, a uns 23 Km per carretera, limita a l’oest amb La Serra d’Almos, al nord amb Colldejou, a l’est amb Pratdip i al sud amb Vandellòs. Llaberia és el poble més petit i més elevat del municipi ( 700m) amb una extensió de 1,500 hectàrees, i és l’inici i final d’una etapa del sender de Gran Recorregut (GR-7) .
[ llegir ↓ ]
El poble està emplaçat al bell mig del Espai Natural de la Serra de Llaberia, envoltada de fonts naturals d’excel·lent aigua subterrània, com ara la Font de l’Horta, la Font del Poble i La Font de Ferro entre d’altres. Els seus punts més alts són la Miranda de Llaberia (925 m) i el Tossal Gran (847m).  L’encant de Llaberia rau en la seva fesomia medieval que roman intacta. Al arribar la calor, contempla com molts dels seus veïns van a passar la temporada d’estiu. Només pel seu emplaçament, rodejat de natura i magnifiques vistes panoràmiques ja esdevé un gran atractiu turístic per als visitants. Des de la Miranda (900 m +/-)  es pot contemplar la Ribera d’Ebre, el Priorat, el Perelló, Tortosa i ports de Beseit i el Camp de Tarragona.[Pujar ↑]

 Els vídeos

LLABERIA.mpg
Autor: catcarrasquet
Duració: 07:22

Caminant per Llaberia
Autor: soniasala8
Duració: 01:50

Àudios

Descàrregues

Veure aquest punt a mapes.tinet.cat

Cercar

 

Resum

Característiques: Nucli de població emplaçat a l'Espai Natural de la Serra de Llaberia. El seu punt més alt és la Miranda de Llaberia, de 925 metres.
Fets rellevants:  La Miranda és un enclau únic, un mirador natural des d'on es pot albirar la Ribera d'Ebre, el Priorat, els Ports i el Camp de Tarragona.

T'agrada?

Recomanaries la pàgina? La teva recomanació ha sigut desada!

Valoració actual: Recomanat (basat en 10 opinions)

Fes-ho córrer!

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter Comparteix a Myspace Comparteix per correu electrònic

Altres fotos

Llaberia. - Per "dor1ne"Llabería - Per "Marlis1"Llaberia - das Museumsdorf - Per "Martin Volpert"Miranda de Llabería - Per "Marlis1"Llaberia - das Museumsdorf - Per "Martin Volpert"