Centre d'Interpretació d'Art Rupestre dels Abrics de l'Ermita d'Ulldecona


l Centre d'Interpretació d'Art Rupestre dels Abrics de l'Ermita està dissenyat per apropar els visitants a les restes de pintures prehistòriques de la Serra de Godall. Situat a la mateixa Ermita de la Pietat, al costat mateix dels abrics, el centre ofereix al visitant una complexa visió general de l'art llevantí i, més concretament, dels 13 abrics que formen el conjunt.
[ llegir ↓ ]

El Centre d’Interpretació d’Art Rupestre dels Abrics de l’Ermita està dissenyat per apropar els visitants a les restes de pintures prehistòriques de la Serra de Godall. Situat a la mateixa Ermita de la Pietat, al costat mateix dels abrics, el centre ofereix al visitant una complexa visió general de l’art llevantí i, més concretament, dels 13 abrics que formen el conjunt. A través de recursos gràfics, fotografies i calcs de pintures, el visitant coneixerà d’una forma molt amena aquest llegat artístic i històric.

Aquest centre forma part de la Ruta d’Art Rupestre creada l’any 2005 pel Museu d’Arqueologia de Catalunya, que també comprèn els jaciments de la roca dels Moros del Cogul, a Lleida, i els de les Muntanyes de Prades a Montblanc. Els tres espais van ser declarats Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO l’any 1998.

[Pujar ↑]

Àudios

Els enllaços

Veure aquest punt a mapes.tinet.cat

Cercar

 

Resum


T'agrada?

Recomanaries la pàgina? La teva recomanació ha sigut desada!

Aquesta pàgina encara no ha estat valorada. Participa i valora'l!

Fes-ho córrer!

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter Comparteix a Myspace Comparteix per correu electrònic