Documentació TINETjornada de Podcast

font: Redacció Tinet

publicat: 15-11-2007

 Cartell Podcast Adjunt trobareu un document PDF amb la ponència introductòria al Podcast. A més, la presentació i la intervenció d'Estíbaliz Espinosa.
Podcast 
Intervenció Estíbaliz Espinosa
Presentació Estíbaliz Espinosa
  A més, podeu visitar el bloc d'Estíbaliz Espinosa i els llocs web de podcatalà i podcastellano per recordar els continguts de la TINETjornada de Podcast. Per acabar, i si voleu escoltar els podcast guanyadors podeu anar al servidor del Concurs de Podcasts que es troba a TINET

Guanyadors del Segon Concurs de Podcast
Durant la TINETjornada es va dorar a conèixer els noms dels guanyadors del Segon Concurs de Podcasts Poeticoartístics, organitzat per Tinet, l’Ajuntament de Tarragona i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), amb l’objecte de fomentar la creativitat mitjançant l’ús de les TIC, tot consolidant el podcast com a nou recurs artístic.
El primer premi ha estat per Paula Ustarroz Molina, de Barcelona, amb el podcast  "Cara". Segons el jurat, "el treball destaca per la seva contundència, contemporaneïtat, i l'ús dels efectes de manera poètica. De la mateixa manera, els textos emprats són de creació pròpia, la qual cosa embranca, definitivament, amb l'objectiu del concurs".
El segon premi ha estat per Jordi Roig Ferré, de Tarragona, amb el podcast  "I després de tot". Segons el jurat, "destaca per la senzillesa i el text de Kavafis per construir un arxiu de so directe i intel·ligible, que aconsegueix una atmosfera poètica interessant i amb certa dosi dramàtica".
Finalment, també ha rebut un accèssit, Alex Hinojo Sanchez, de Barcelona pel seu treball "Què hi fan aquí?", "per la seva espontaneïtat, gràcia fonètica, manera descarada i els aires polipoètics que respira".