Navegador

Mozilla Firefox

font: Redacció Tinet

publicat: 25-11-2011

Aquest programa de la casa Mozilla ens ofereix la possibilitat de navegar amb rapidesa per Internet amb seguretat i fàcilment. Gràcies a les seves múltiples extensions útils, podrem crear el navegador al nostre gust per moure'ns per la Xarxa amb la màxima comoditat. Inclou una barra de cerca en la interfície.

Mozilla Firefox
Software lliure
Web: www.mozilla-europe.org
Windows, Linux i Mac


Firefox és el navegador per excel·lència de Mozilla, i ha servit de model per la creació d'altres navegadors més específics com Flock. Firefox destaca per la seva senzillesa i funcionalitat, que pot multiplicar-se utilitzant els centenars d'afegitons que tenim a la nostra disposició de manera gratuïta a través del seu web.

Entre els trets més destacables hi podem trobar: una navegació amb pestanyes millorada (no necessitem obrir múltiples finestres); opció de restaurar la sessió si aquesta s'ha tancat inesperadament; sincronització amb el navegor Firefox per a telèfons mòbils; suport per a webs dissenyades amb l'HTML5; animacions CSS; blocatge de finestres emergents; subscripció a les RSS mitjançant les seves adreçes d'interès actives; correcció ortogràfica en les àrees de text de formularis web; navegació amb geolocalització integrada, opció de navegació privada (no deixa rastre)...

La seguretat és una de les qüestions on el Firefox hi posa més èmfasi. Ens dóna protecció en front de la pesca electrònica (el cas de les webs falses de bancs) i contra el programari espia. Inclou un sistema d'actualització del programa que ens avisa de les possibles actualitzacions de seguretat.


WINDOWS


LINUX
MAC