Paquet de programes de navegació web

SeaMonkey

font: Redacció Tinet

publicat: 03-09-2012

Aquesta és la suite d'aplicació d'internet "tot en un" anteriorment coneguda com la "Suite d'Aplicació Mozilla". Conté un navegador web, un gestor de correu i un client de grups de discussió, un editor d'HTML, eines de desenvolupament de webs i un client de xerrada d'IRC en un paquet de programes senzill i únic.

SeaMonkey  
Software lliure
Web: www.seamonkey-project.org
Windows, Linux i Mac


SeaMonkey ha heretat l'èxit del "tot en un" del concepte original de Netscape Communicator i segueix en la línia amb els nous productes multiplataforma que proporciona el projecte Mozilla.

- El navegador web està en el centre de la suite SeaMonkey. Utilitza el mateix motor de renderitzat com el seu germà Mozilla Firefox, amb característiques populars com la navegació per pestanyes, el bloqueig de popup, HTML5, barra de cerca opcional per accedir a diferents motors de cerca... un munt de funcions per a facilitar l'experiència web de l'usuari.

- El client de correu i grups de notícies comparteixen moltes coses amb el codi de Mozilla Thunderbird: característiques d'adaptació i de filtratge de correu brossa, les etiquetes i vistes de correu, diversos comptes, S/MIME, llibretes d'adreces amb suport LDAP... apte per a l'ús empresarial.

- Els components addicionals inclouen una interfície fàcil d'utilitzar. Hi trobem un editor d'HTML, l'aplicació de xat IRC ChatZilla i eines de desenvolupament web com un DOM Inspector i un depurador de JavaScript.

- A més, podem ampliar el SeaMonkey amb els seus nombrosos complements que proporcionen funcionalitats addicionals.


WINDOWS


LINUX

MAC