Compressió de fitxers

font: Redacció Tinet

publicat: 02-04-2008


Miro Video Converter

Publicat: 25-05-2010 Imatge notícia Senzill programa, amb el segell de confiança de Miro, amb el qual podràs transformar els teus vídeos als principals formats per a webs i dispositius mòbils. A més a més, pots extreure l'àudio de vídeos i guardar-lo en format MP3. Miro Video Converter ha estat la primera aplicació en permetre la conversió a WebM (VP8).

RIOT (Radical Image Optimization Tool)

Publicat: 18-05-2010 Imatge notícia Optimitzador d'imatges gratuït que ens permet ajustar visualment els paràmetres de compressió, mantenint la mida del fitxer mínima. És lleuger, ràpid i fàcil d'usar, però potent per a usuaris avançats. Amb RIOT podem controlar la compressió, el nombre de colors i el format d'imatge de sortida (JPG, GIF i PNG), entre altres coses.

Koyote Free Video Converter

Publicat: 07-04-2009 Imatge notícia Vols convertir els teus vídeos en un altre format però no saps com fer-ho? Aquest convertidor gratuït t'ho posa fàcil! Tens múltiples possibilitats ja que accepta i transforma a la majoria de formats coneguts: VCD, VOB (DVD), AVI, MP4, iPod, PSP, MOV, MPEG, QuickTime...

WinRAR i RAR

Publicat: 02-03-2009 Imatge notícia Aquest és un potent programa compressor i descompressor de dades multi-funció, un instrument indispensable per a estalviar espai d'emmagatzematge i temps de transmissió a l'enviar i rebre arxius a través d'Internet o al realitzar copies de seguretat. Versió completa de prova de 40 dies.

7-zip

Publicat: 15-05-2008 Imatge notícia Amb una interfície senzilla, aquest programa ens permet comprimir i descomprimir fitxers fàcilment (7z, ZIP, GZIP, TAR i bzip2). És una eina potent per la seva gran capacitat de compressió (millora el rati de compressió en fitxers ZIP i GZIP entre un 2 i un 10% respecte WinZIP). A més, podem xifrar arxius en format .ZIP i .7z.

IZArc

Publicat: 15-05-2008 Imatge notícia Aquesta aplicació ens permet comprimir i descomprimir formats de fitxer .ZIP, .RAR i molts altres. És la versió alternativa lliure dels populars programes WinZIP i WinRAR, que són de pagament. A més, IZArc ens ofereix la possibilitat de crear arxius protegits amb contrasenya mitjançant una forta encriptació AES.

Xvid

Publicat: 03-04-2008 Imatge notícia Aquest còdec ens permetrà codificar (i descodificar) les nostres pel.licules en format Xvid perquè ocupin menys espai en el nostre disc dur, sense allunyar-se gaire de la qualitat original. A més, amb la seva instal.lació podrem veure tots els fitxers en aquest format a través del nostre reproductor habitual.