Tags relacionats...

gestor_arxiusdescarregabaixada

Descàrregues P2P

font: Redacció Tinet

publicat: 02-04-2008


BitTorrent

Publicat: 05-09-2011 Imatge notícia Aquest és un programa de descàrregues P2P, és a dir, una aplicació client de distribució de fitxers pel sistema d'igual a igual. BitTorrent està dissenyat per distribuir àmpliament grans quantitats de dades sense haver de dependre de costosos recursos de servidors i del nostre ample de banda.

Shareaza

Publicat: 20-04-2010 Imatge notícia Aquest és un client de baixades de fitxers "usuari a usuari" per a Windows. Destaca per la seva funcionalitat i senzillesa i, també, perquè ens permet compartir arxius simultàniament en quatre xarxes diferents, donant-nos als usuaris una major possibilitat de trobar l'arxiu que estem buscant.

eMule i aMule

Publicat: 09-04-2010 Imatge notícia eMule i la seva versió multiplataforma aMule són dos clients de baixades P2P. Es distingeixen bàsicament pel seu suport per a múltiples plataformes i sistemes operatius. Ens ofereixen un entorn senzill i funcional per descarregar. Avui, l'eMule és un dels més grans i més segurs clients de compartició "usuari a usuari".

Free Download Manager

Publicat: 29-09-2009 Imatge notícia Poderós accelerador i gestor de baixades fàcil d'utilitzar i absolutament gratuït. FDM accelera las baixades dividint els arxius en seccions i aleshores les baixa simultàniament, incrementant la velocitat fins a un 600%. A més, ens ofereix la possibilitat de compartir els nostres arxius amb un sistema de gestió de càrrega.