TINETjornada Edició de vídeo

font: Redacció Tinet

publicat: 01-10-2008

Per consultar tota la informació relativa i per inscriure's a la TINETjornada utilitza el menú de l'esquerra.ARA TOT EL MÓN ET POT VEURE!
Jornada d'Internet i de les TIC dedicada a l’edició de vídeo


TINETjornada sobre edició de vídeo La TINETjornada és una trobada de difusió anual que tracta sobre les tendències i les novetats en el món d'Internet i de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació (TIC).

L’Organisme Autònom per a la Societat de la Informació, OASI, de la Diputació de Tarragona ha organitzat per dissabte, 8 de novembre, una nova edició de la TINETjornada, una trobada de difusió anual que analitza i reflexiona sobre Internet i les noves tecnologies de la informació i la comunicació. En la seva edició de 2008, la TINETjornada s’endinsa en el fenomen del vídeo a Internet, amb les fases de producció, edició i publicació.

És per aquesta raó que el nom de la TINETjornada de l'edició del 2008 és: Taller d’edició de vídeo. Editar vídeo a Internet? Tallar, enganxar, editar...? I com es penja a la Xarxa?L'edició de vídeo

La jornada s’estructurarà en una taula rodona i un taller pràctic. La primera part servirà per endinsar-se en el món De l’edició de vídeo, amb experts en el tema que proposaran l'ús i ens explicaran l'evolució. A més, ens donaran les instruccions bàsiques per poder esdevenir un productor i editor de vídeos a Internet perquè Ara tot el món et pot veure!

La segona part és un taller que ens servirà de guia per posar en pràctica a casa els coneixements que ens han aportat els ponents a la taula rodona. (descripció molt breu de l’exposició de la guia pràctica).

Amb aquest esdeveniment de l’Organisme Autònom per a la Societat de la Informació (OASI) de la Diputació de Tarragona es vol difondre informació d’actualitat sobre els diferents aspectes d’Internet i de les TIC d’una manera planera i entenedora, però també exhaustiva i interessant amb la participació d’experts en els temes que es plantegen edició rere edició.

Més informació:
Subdirectoris