Tags relacionats...

jornadestinetedicio_videotinet

Destinataris

font: Redacció Tinet

publicat: 26-09-2008

Imatge de la TINETjornada Edició de vídeo Amb la TINETjornada OASI pretén apropar temes d'avantguarda als tinetaires, els usuaris de TINET, i a tots aquells ciutadans, sigui quin sigui el seu àmbit d'actuació professional i personal, que desitgin estar ben informats sobre els aspectes punters i d'innovació d'Internet i de les TIC. La inscripció és gratuïta.

L'Organisme Autònom per a la Societat de la Informació, de la Diputació de Tarragona, organitza la TINETjornada en el marc de les seves activitats i iniciatives de caràcter formatiu amb l'objectiu de contribuir a la difusió de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i a estendre’n el seu ús. Per aquesta raó, aquesta sessió va adreçada a tot el públic en general i qualsevol ciutadà que ho desitgi, podrà assistir de franc a la TINETjornada.

La voluntat de servei i la intenció pedagògica que té aquesta iniciativa han portat a OASI a dissenyar un programa interessant i assequible per a tot tipus d'usuari disposat a ampliar els seus coneixements envers les darreres innovacions tecnològiques relacionades amb el fenòmen de l’edició de vídeo.