El correu TINET.cat

font: Montse Jaraba

publicat: 14-05-2007

Fes el teu correu TINET.cat

Per activar el vostre correu tinet.cat heu d'adreçar-vos a la pàgina principal de Tinet i clicar la zona de la imatge on es llegeix "fes el teu correu tinet.cat". Aleshores trobareu un formulari molt senzill que haureu d'omplir i més informació sobre el funcionament i la visualització del nou correu. Les dades que heu d'omplir en el formulari són molt simples. Només us demana el vostre codi d'usuari de Tinet i la vostra contrasenya. Ja tindreu activat el vostre correu amb Tinet.cat!

 

També podeu activar el vostre correu .cat clicant aquí

 

 

 
  • Podreu donar la nova adreça a qui vulgueu. Els missatges arribaran a la mateixa bústia on ja arriben els missatges dirigits a la vostra adreça amb tinet.org, sense que calgui fer res més.
  • Si voleu que el nou correu amb tinet.cat aparegui com a l'adreça des de la qual s'envien els missatges, només caldrà que, en el vostre client de correu (Outlook, Eudora, Nestcape, Thunderbird,...), allí on demanen l'adreça de mail, canvieu la adreça tinet.org, per tinet.cat. Per exemple: elmeucodi@tinet.org per elmeucodi@tinet.cat

    No cal fer cap més modificació. No s'han de canviar ni el nom del codi d'usuari (en aquest cas, "elmeucodi"), ni els noms dels servidors POP3 o SMTP. Només s'ha de canviar l'adreça de correu. Per exemple, amb l'Outlook, heu d'anar a "Herramientas | Cuentas | Correo | Selecciones el compte "elmeucodi@tinet.org" i clicar a "Propiedades", i a la pestanya "General", canviar el camp "Dirección de correo electrònico", canviant el ".org" per ".cat".