Centre d'Informació del Parc Natural dels Ports


Aquest centre facilita informació als visitants, orientan't-los sobre les ofertes lúdiques, d'activitats, d'itineraris, donant a conèixer els valors naturals de la zona; amb un important repte d'educació ambiental, un cop enllestides les instal.lacions de l'exposició i de l'aula de natura; a més de contribuir clarament a la dinamització social i econòmica de les Terres de l'Ebre.
[ llegir ↓ ]

L’edifici es va acabar de construir l’any 1933 durant el govern de la II República. El centre va funcionar fins a finals de la dècada de 1980 com a centre escolar, quan va entrar en desús. La reconstrucció, amb respecte a l’arquitectura original i prèvia la cessió corresponent de l’Ajuntament a la Generalitat de Catalunya, ha costat 600.000 €. Amb un total de 500 m2 útils, el Parc compta amb unes amples dependències. A destacar la sala d’exposició, una sala d’àudiovisuals, un laboratori, el centre de documentació, magatzem, recepció, serveis i despatx de gestió. A més, la sala central pretén ser una sala polivalent per a cursos, conferències amb sistemes multimèdia i actes de protocol.

Aquesta infraestructura, del tot estratègica per ser la porta sud d’entrada al Parc, ha de facilitar informació als visitants, orientar-los sobre les ofertes lúdiques, d’activitats, d’itineraris, donant a conèixer els valors naturals de la zona; amb un important repte d’educació ambiental, un cop enllestides les instal·lacions de l’exposició i de l’aula de natura; a més de contribuir clarament a la dinamització social i econòmica de les Terres de l’Ebre.

[Pujar ↑]

Àudios

Veure aquest punt a mapes.tinet.cat

Cercar

 

T'agrada?

Recomanaries la pàgina? La teva recomanació ha sigut desada!

Valoració actual: Recomanat (basat en 8 opinions)

Fes-ho córrer!

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter Comparteix a Myspace Comparteix per correu electrònic