Mas del Director- Centre d'Informació i Educació Ambiental de Flix


El Mas del Director acull el centre d'informació i d'educació ambiental de l'espai natural de Sebes. Des d'allí surten les diferents rutes cap als miradors i observatoris accessibles mitjançant passarel.les i camins condicionats i senyalitzats.
[ llegir ↓ ]

El Mas del Director acull el centre d’informació i d’educació ambiental de l’espai natural de Sebes. Des d’allí surten les diferents rutes cap als miradors i observatoris accessibles mitjançant passarel·les i camins condicionats i senyalitzats.

L’edifici, restaurat per l’Escola Taller “Sebes”, funciona com a centre de visitants de la Reserva Natural de Fauna Salvatge de Sebes a Flix. S’hi pot accedir a peu, amb el carruatge tirat per cavalls mentre ens fan una petita explicació dels aspectes més característics de la reserva, o amb cotxe, això sí amb prudència i sense anar gens ràpid per tal de no destorbar els animals que puguem trobar pel camí.

Es troba dividit en una àrea d’ús públic, que comprèn una zona d’exposició, administració, biblioteca especialitzada en Medi Ambient, una àmplia Sala d’Actes i una altra àrea de recerca destinaa a allotjar el personal científic que faci treball sobre la zona, com ara poden ser anellament, estudi d’ocells…

Al Mas del Director s'hi pot veure una exposició permanent sobre els orígens i la formació de la Reserva Natural actual, així com maquetes de Sebes i reproduccions a tamany real de l'arpella (rapinyaire característic dels aiguamolls i símbol de la Reserva), o d'una cigonya.

Altrament i de forma periòdica es programen exposicions itinerants sobre temes específics. A la biblioteca es pot consultar bibliografia especialitzada en temes mediambientals. La sala d'actes acull diferents cursos de formació adreçats al públic en general i d'altres més específics destinats a tècnics i gestors d'espais naturals.

[Pujar ↑]

Àudios

Veure aquest punt a mapes.tinet.cat

Cercar

 

T'agrada?

Recomanaries la pàgina? La teva recomanació ha sigut desada!

Valoració actual: Molt recomanat (basat en 1 opinions)

Fes-ho córrer!

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter Comparteix a Myspace Comparteix per correu electrònic