Serveis professionals

Hòsting de subdomini

font: Montse Jaraba

publicat: 10-01-2012

Consisteix a tenir un nom de domini del tipus "nom_entitat.tinet.cat" tant per serveis de web com de correu. El teu web es donarà a conèixer a Internet sota el domini de TINET.

TINET t'ofereix la possibilitat de disposar d'un servei de subdomini de tinet.cat (tinet.org). Això implica donar-li al teu web una adreça més fàcil de recordar, del tipus: nom_entitat.tinet.cat. A més, també les adreces de correu electrònic incorporarien el subdomi, quedant d'aquesta manera: usuari@nom_entitat.tinet.cat. Contractant aquest servei d'allotjament web obtindràs la majoria d'avantatges del servei de Hòsting de web.

Fitxa tècnica
  • 3 GB d'espai màxim de disc.
  • Suport PHP i Perl.
  • Base de dades MySQL o Postgresql: administrables via web amb PhpMyAdmin i PhpPgAdmin, respectivament.
  • Fins a 5 adreces de correu electrònic sota el subdomini elegit (amb 2 GB d'espai cadascuna).
  • Per cada 1 GB d'espai addicional de disc s'haurà de pagar un recàrrec (consulteu preus vigents).

Preus Públics 2014

Publicat: 08-01-2014 Consulteu els preus públics de la Diputació de Tarragona per a la prestació dels serveis professionals d'Internet i que s'ofereixen a través de la xarxa ciutadana TINET.

Com promocionar el teu web

Publicat: 26-05-2008 Us expliquem, pas a pas, com difondre el vostre web o bloc a Internet, i quina és la millor manera d'aconseguir que aparegui posicionat en els cercadors més importants (com el Google).

Dominis i hòstings (FAQ)

Publicat: 19-07-2007