Ecomuseu dels Ports d'Horta de Sant Joan


El Cap de l'Ecomuseu, situat aprop de la plaça de Missa, al bell mig del nucli antic d'Horta, constitueix el principal centre d'informació, d'acollida al visitant i punt d'interpretació general del territori per a orientar-lo adequadament en la seva estada a l
t. Com a unitats singulars s'hi troben una petita agro-botiga, el Centre d'interpretació del riu Algars, la sala d'Imatges, una exposició permanent sobre l'Home i els Ports, exposicions temporals i el Mirador.
[ llegir ↓ ]

El Cap de l'Ecomuseu, situat aprop de la plaça de Missa, al bell mig del nucli antic d'Horta, constitueix el principal centre d'informació, d'acollida al visitant i punt d'interpretació general del territori per a orientar-lo adequadament en la seva estada a la ciutat. Com a unitats singulars s'hi troben una petita agro-botiga, el Centre d'interpretació del riu Algars, la sala d'Imatges, una exposició permanent sobre l'Home i els Ports, exposicions temporals i el Mirador.

A la planta baixa s’hi troba l’agro-botiga a recepció. Al vestíbul hi ha un gran mapa a partir del qual podreu planificar diverses rutes a través de les poblacions vinculades als Ports: ruta templera, ruta del patrimoni arquitectònic renaixentista, itineraris de natura, itineraris artístics, etc. Unes grans peixeres amb les espècies autòctones i altres introduïdes i vegetació autòctona formen el Centre d'interpretació del riu Algars.

A la primera planta està instal·lada l’exposició sobre l’Home i els Ports. Mitjançant un didàctic muntatge de video, llum i so que dura 28 minuts coneixerem la vida de l'home als Ports: com vivia, com treballava i com aprofitava el que li oferia la natura. També hi ha una sala d'exposicions temporals.

A la segona planta, des del Mirador podrem abastar una gran part del territori, des de Montsagre fins la vall del Matarranya. La Sala Bernat Delguaire acull conferències, xerrades i exposicions. Actualment es pot veure un muntatge audiovisual sobre els indrets Templers de les Terres de l'Ebre.

[Pujar ↑]

Àudios

Els enllaços

Veure aquest punt a mapes.tinet.cat

Cercar

 

Resum


T'agrada?

Recomanaries la pàgina? La teva recomanació ha sigut desada!

Valoració actual: Imprescindible! (basat en 1 opinions)

Fes-ho córrer!

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter Comparteix a Myspace Comparteix per correu electrònic