Creació web

font: Redacció Tinet

publicat: 10-02-2009


Apps Multimèdia

Publicat: 09-09-2014 Servei de disseny web, desenvolupament d'aplicacions, disseny gràfic i 3D. Empresa situada a Reus i que treballa per tota Catalunya.

Jordi Prats Ollé

Publicat: 02-07-2014 Sóc un dissenyador gràfic amb experiència en els sectors del disseny imprès i web, els audiovisuals, la fotografia i la formació. Pots visitar la meva nova web a www.jordipratsolle.com, on trobaràs una descripció més detallada de les meves habilitats i mostres dels meus últims projectes.

Avellana Digital, SL

Publicat: 09-07-2010 Oferim serveis de disseny i desenvolupament web, comerç electrònic, registre de dominis i hosting. Disposem de la experiència i les eines necessàries per assegurar l'èxit del teu negoci a Internet. Telèfon: 977300673

Dygicom S.L.

Publicat: 26-04-2010 Dygicom és una empresa de disseny web professional, la creació de la seva pàgina Web pot suposar un dels millors mitjans de desenvolupament i evolució de la seva empresa. Som un equip de professionals que gaudim molt del nostre treball, compartint el gust pel disseny gràfic i els nous mitjans publicitaris a internet. Telèfon: 647954265

Technodac, S.C.P.

Publicat: 09-07-2009 Technodacés una empresa líder en la creació de pàgines web dinàmiques i autogestionables. Amb la nostra plataforma, no necessitarà un informàtic per a modificar les notícies, imatges, esdeveniments, etc; que disposi la seva web. Ho podrà fer vostè mateix amb l'administrador, fàcil i còmodament. Som un equip jove i dinàmic format per professionals en disseny, programació, desenvolupament web i multimèdia, amb formació universitària i àmplia experiència en projectes d'Internet. Treballem en tots els entorns de programació i disseny més avantguardistes amb un Equip Humà Internacional, per aconseguir que tots els projectes resultin únics i exclusius. Som una empresa sèria. Per a realitzar els projectes, creem un compromís i garantia d'entrega en los terminis estipulats. Technodac li ofereix un servei totalment integral web, des de la creació i disseny de la pàgina web al seu gust fins l'allotjament i domini. I tot sense que vostè es preocupi de res ni perdi temps. Disposem a més, d'un programa de posicionament en buscadors, auditoria web, informes detallats estadístics i tendències de visita web dels usuaris inclosos en la nostra plataforma. Telèfon: 977240301

albertllanos.com - solucions web

Publicat: 17-12-2008 Dissenyem pàgines web a mida respectant l'estàndard de qualitat web del consorci internacional W3C. Dissenyem des de pàgines informatives fins a portals amb base de dades.

invitacionsnuvis.com

Publicat: 17-12-2008 Empresa especialitzada en el disseny d'invitacions de boda en format web. Invitacions originals, creatives i innovadores per donar a conèixer el vostre enllaç a amics i familiars.

Sui Generis Comunicación

Publicat: 29-10-2008 Gabinet de Comunicació i Marketing especialitzat. Oferim serveis de comunicació integral. Plans de comunicació a mida. Fes que la teva empresa aparegui als mitjans. Telèfon: 649204275

Oriol Ferràndez grau

Publicat: 24-01-2008 Oriol és un dissenyador de pàgines web que ofereix a les empreses les millors solucions per a introduir-se a Internet.

RGrup Solucions

Publicat: 06-08-2007 Disseny web professional, pàgines web autogestionables, posicionament, alta als buscadors, solucions integrals en marketing i comerç electrònic.