Els Gorgs de la Febró


Potser juntament amb els avencs, els Gorgs són el lloc més conegut de la Febró. Es tracta d'un riu el llit del qual està format per roca calcària, i a causa de l'erosió per uns saltants d'aigua, s'han format uns bassals profunds on a l'estiu es converteix en un lloc ideal per a prendre un bon bany tonificant. Es troben prop de la Febró i a la carretera de la Vilaplana a la Febró, per tant el seu accés és bastant ràpid i fàcil.
[ llegir ↓ ]
Potser juntament amb els avencs, els Gorgs són el lloc més conegut de la Febró. Es tracta d’un riu el llit del qual està format per roca calcària, i a causa de l’erosió per uns saltants d’aigua, s’han format uns bassals profunds on a l’estiu  es converteix en un lloc ideal per a prendre un bon bany tonificant. Es troben prop de la Febró i a la carretera de la Vilaplana a la Febró, per tant el seu accés és bastant ràpid i fàcil.

El lloc més ràpid per a accedir als Gorgs és des de la carretera de Vilaplana a la Febró, a l’alçada del quilòmetre 25, al costat del Mas dels Frares i només cal seguir les marques vermella i blanca d’un GR, que en aquest punt, creua la carretera camí d’Arbolí.

En una regió on les zones amb aigua són escasses, els Gorgs es converteixen en un important  atractiu turístic de primer ordre, sobre tot a l’estiu i si hi ha l’aigua suficient per poder banyar-s’hi. No obstant, i de qualsevol manera, l’atractiu de la zona és innegable i l’aigua ajuda a convertir les nombroses excursions que es poden realitzar a la zona, en un atractiu passeig.[Pujar ↑]

Àudios

Veure aquest punt a mapes.tinet.cat

Cercar

 

T'agrada?

Recomanaries la pàgina? La teva recomanació ha sigut desada!

Valoració actual: Molt recomanat (basat en 15 opinions)

Fes-ho córrer!

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter Comparteix a Myspace Comparteix per correu electrònic