Ermita Sant Domingo


Ubicat als primers contraforts de la serra de Cardó, Sant Domingo és un esvelt edifici amb planta de creu llatina del segle XVIII. Un prominent cimbori corona l'ermita, que a banda de donar-li llum a l'interior per les conc finestres que té , fa que la silueta de l'ermita sigui elegant.
[ llegir ↓ ]
Ubicat als primers contraforts de la serra de Cardó, Sant Domingo és un esvelt edifici amb planta de creu llatina del segle XVIII. Un prominent cimbori corona l’ermita, que a banda de donar-li llum a l’interior per les finestres que té, fa que la silueta de l’ermitorisigui elegant.

Al punt més elevat de la façana principal està l’espadanya i rematant-ne els extrems de la mateixa, unes pedres gòtiques on està esculpit un xiprer.
L’entorn de Sant Domingo està preparat com àrea de lleure, on s’hi troben fogons coberts, serveis, taules i seients a l’ombra de pins, i un lloc per a entreteniments de canalla. Tots aquests al·licients en un espai natural fan gratificant l’estada en aquest indret, del qualg cal destacar l’esplèndida miranda des de la qual es pot observar tota la cubeta de Móra, amb els seus pobles, i diversos municipis del Priorat.
[Pujar ↑]

Àudios

Veure aquest punt a mapes.tinet.cat

Cercar

 

T'agrada?

Recomanaries la pàgina? La teva recomanació ha sigut desada!

Aquesta pàgina encara no ha estat valorada. Participa i valora'l!

Fes-ho córrer!

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter Comparteix a Myspace Comparteix per correu electrònic