Jordi Rovira - El patrimoni romà de Tarragona


Jordi Rovira i Soriano és el secretari de la Reial Societat Arqueològica Tarraconense (RSAT), una associació cultural sense ànim de lucre que actualment uns 550 socis i un règim d'intercanvi del Butlletí Arqueològic d'uns 350. Durant l'entrevista, Jordi Rovira ens explica el significat de la declaració del conjunt de Tàrraco com a Patrimoni de la Humanitat i relata les seves valoracions i impressions sobre la tasca de conservació del patrimoni, el seu actual estat i la seva projecció.

[ llegir ↓ ]

Jordi Rovira i Soriano ens  parla de la declaració de Tarragona com a Patrimoni Mundial fent un repàs del passat present i futur del patrimoni romà tarragoní. Ens explica els orígens de la Reial Societat Arqueològica, degana de les associacions culturals tarragonines, de la qual n'és secretari, de la seva tasca i de la gran necessitat de conservar i difondre el valor de la ciutat a arreu del món.

Rovira qualifica el turisme de la ciutat com a "turisme de visitants", rehivindicant que les estades breus no són suficients per descobrir a fons la ciutat, aposta per convertir la ciutat com una "petita Florència", convinant platja, natura i patrimoni,


 

[Pujar ↑]

Descàrregues

Veure aquest punt a mapes.tinet.cat

Cercar

 

Resum

Nom: Jordi Rovira i Soriano
Activitat: Secretari de la Reial Societat Arqueològica Tarraconense
Ubicació: Passeig Arqueològic de Tarragona
Enregistrat: Agost del 2010

T'agrada?

Recomanaries la pàgina? La teva recomanació ha sigut desada!

Valoració actual: Molt recomanat (basat en 21 opinions)

Fes-ho córrer!

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter Comparteix a Myspace Comparteix per correu electrònic

Altres fotos

Tarragona romana-4 - Per "ferlomu"Pedrera Romana d'el Mèdol a Tarragona - Per "Jordi Chueca"La pedrera del Mèdol a Tarragona - Per "ExploraTgn.cat"Murallas de Tarragona - Per "Francesc Perez"Amfiteatre, Kala ets un sol :-) - Per "Andreu Gual"Life incrustations / Incrustaciones de vida - Per ". SantiMB ."CASA MURALLA VIDRIERA - Per "PacoJ08"Tarraco romana - Per "Gerard Reyes"Ave Tarraco - Per "Gerard Reyes"Anfiteatro de Tarraco - Per "Gerard Reyes"TARRACO SCIPIONVM OPVS - Per "Gerard Reyes"Especulació immobiliària - Especulación inmobiliaria - Per "Jordi Muñoz Quiñones"