Eduard Boada - Casa Boada


Eduard Boada, conegut com el 'tascaman' tarragoní, descriu com és i com ha estat la seva vida darrere el taulell de 'Casa Boada' creant i servint entrepans i còctels , així com la seva especial relació amb una clientela fidel i la seva ciutat.

[ llegir ↓ ]

Eduard Boada ens parla dels inicis del seu ofici, de com va néixer Can Boada, i del que sent quan treballa. Ens confesa com són els seus clients i quin és el seu secret per aconseguir sorprendre'ls cada dia.
Parla també dels seus entrepans i dels seus còctels, així com de la seva exitosa trajectòria mediàtica. Ens explica què és l'Slow Food, com es va crear la coneguda truita de patates xips, de l'èxit del "Cambrils Sabor de Mar", i fa un repàs dels millors moments de la seva trajectòria com a "tascaman" tarragoní.

[Pujar ↑]

Veure aquest punt a mapes.tinet.cat

Cercar

 

Resum

Nom: Eduard Boada
Activitat: Artista d'entrepans i còctels
Ubicació: Can Boada, Tarragona
Enregistrat: Setembre de 2010

T'agrada?

Recomanaries la pàgina? La teva recomanació ha sigut desada!

Valoració actual: Molt recomanat (basat en 87 opinions)

Fes-ho córrer!

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter Comparteix a Myspace Comparteix per correu electrònic

Altres fotos

Senyor Boada - Per "Malegrya"Casa Boada - Per "Malegrya"Music on the wall - Per "Savior1980"El senyor Boada - Per "Lady Madonna"Casa Boada (2) - Per "Lady Madonna"Casa Boada (1) - Per "Lady Madonna"Pernil País+Bolets - Per "Savior1980"blanc i negre - Per "Maronasc"Can Boada - Per "Maronasc"Pagando en Can Boada - Per "Savior1980"Pernil País+Bolets - Per "Savior1980"SNAPERTNE - Per "Savior1980"Todo el mundo con el bocata - Per "Savior1980"Berta & Bocata - Per "Savior1980"Blanc i Negre - Per "Savior1980"Hamburguesa amb Sobrassada - Per "Savior1980"Boada Style - Per "Savior1980"Sr Boada, artista d'entrepans - Per "aidaclicks"