Andreu Muñoz - La Passió de Sant Fructuós


Andreu Muñoz Melgar és director de la representació de la Passió de Sant Fructuós i expresident de l'Associació. Muñoz explica els orígens, les característiques i l'evolució d'aquesta tradició que va començar l'any 1990 i que s'escenifica a l'amfiteatre de Tarragona. Andreu Muñoz repassa l'evolució i les característiques d'aquesta  representació, amb més de 20 anys d'història, que ha anat evolucionant amb un esperit clar de reconstrucció històrica i una posada en escena original i impactant que captiva els espectadors.

[ llegir ↓ ]

L'any 1990 va representar-se per primer cop la Passió de Sant Fructuós i des d'aleshores s'ha posat en escena cada dos anys. L'escenari, segons Muñoz, és el 50% de la representació perquè transporta els espectadors a un moment de la història que es vol reproduir. Més de 300 persones, de perfils molt diferents hi participen en la Passió de Sant Fructuós que té lloc a l'amfiteatre que esdevé un espai històric que aporta un enorme valor a l'espectacle.

L'esforç de coordinació, l'esforç econòmic, així com les dificultats afegides per l'escenografia singular en un entorn com l'amfiteatre es veuen recompensats amb escreix, segons explica el director de la representació i expresident de l'Associació cultural Sant Fructuós, Andreu Muñoz, que sap encomanar el seu entusiasme per aquest esdeveniment cultural de primera magnitud.

[Pujar ↑]

Veure aquest punt a mapes.tinet.cat

Cercar

 

Resum

Nom: Andreu Muñoz Melgar
Activitat: Director de la Passió de Sant Frucutós i expresident de l'Associació Cultural Sant Fructuós
Ubicació: Amfiteatre de Tarragona
Enregistrat: Setembre de 2010

T'agrada?

Recomanaries la pàgina? La teva recomanació ha sigut desada!

Valoració actual: Molt recomanat (basat en 66 opinions)

Fes-ho córrer!

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter Comparteix a Myspace Comparteix per correu electrònic

Altres fotos

La Pasión de San Fructuoso - Per "Nicolas Moulin (Nimou)"La Pasión de San Fructuoso - Per "Nicolas Moulin (Nimou)"La Pasión de San Fructuoso - Per "Nicolas Moulin (Nimou)"La Pasión de San Fructuoso - Per "Nicolas Moulin (Nimou)"La Pasión de San Fructuoso - Per "Nicolas Moulin (Nimou)"La Pasión de San Fructuoso - Per "Nicolas Moulin (Nimou)"