Publica electrònicament


T'oferim la possibilitat d'incorporar obres digitals a la TINETbiblioteca totalment de franc. Únicament cal que siguis tinetaire (si no disposes d'un compte de TINET, demana'l ara) i omplis el formulari d'alta com a redactor.


Publica electrònicament
Si ja t'has donat d'alta com a redactor, ja pots accedir a l'administració i començar a publicar obres: https://redaccio.tinet.cat/portal/login.do. Et recordem que per publicar actes culturals (com ara exposicions, conferències, presentacions de llibres, etc.) disposes de la TINETagenda i també pots proposar-ne des de la mateixa administració.

En el cas que no vulguis registrar-te com a redactor, també ens pots fer arribar obres per publicar a través del formulari que trobaràs a la portada. Per qualsevol dubte o consulta pots escriure a: biblioteca@tinet.cat.

Sobre la publicació electrònica

La publicació electrònica és publicar una obra directament a Internet a partir de textos i/o imatges digitalitzats sobre formats digitals. La TINETbiblioteca us permet publicar fàcilment totes aquelles obres vostres a les quals voleu donar difusió. A més, els documents s'oferiran als lectors en format .PDF i en format .ePUB, permetent la seva lectura en la majoria de dispostius electrònics, com ordinadors i e-readers (lectors d'e-book o llibres digitals).

Drets de reproducció a Internet

Un cop omplert el formulari i després de fer clic en el botó d'enviar, l'autor/s de l'obra cedeix de manera voluntària els drets de reproducció de franc a Internet a la TINET. En qualsevol moment l'autor/s pot demanar lliurement modificar o retirar el contingut de la fitxa del llibre o d'autor a l'administrador de la TINETbiblioteca a biblioteca@tinet.cat.

BY-NC-ND Si l'autor no indica el contrari en la mateixa obra, s'entendrà que l'autor està d'acord en què es distribueixi la seva obra sota una llicència "Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada (by-nc-nd) 3.0 Espanya" de Creative Commons que en permet la seva distribució lliure sempre i quan s'esmenti la font i no s'utilitzi per a finalitats lucratives, no permetent en cap cas la creació d'obres derivades.

Recomanació als redactors i autors

Per deixar clara l'autoria de l'obra, és recomanable que els redactors/autors incorporin en la mateixa obra el títol d'aquesta, el nom dels seus autors i si està subjecta a alguna llicència legal.

Cercar

Obres Autors

 

Fes-ho córrer!

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter Comparteix a Myspace Comparteix per correu electrònic