Tags relacionats...

Anglès, Francesc

font: David Joanpere

publicat: 02-03-2011

Veus i perfils de La Baixa Segarra

Publicat: 03-10-2006 Imatge notícia

Amb l’ànim d’aportar un nou element que reivindica una vegada més el fet natural de la nostra comarca, l’Associació Cultural Baixa Segarra ha posat tota la il·lusió en presentar-vos aquest llibre.
Francesc Anglès és una persona prou coneguda i estimada per tots nosaltres; el seu tarannà artístic és conegut i apreciat més enllà del nostre territori. La seva obra –escultura, pintura, dibuix...– ha viatjat per tot el món.
Ara ha esmerçat el seu art en aquests dibuixos que publiquem. En ells s’hi recull la bellesa d’uns indrets encara vius que han conservat amb el pas del temps la noblesa de la seva gent. Pobles, masies, ermites, són els protagonistes reals del paisatge de la nostra comarca, la Baixa Segarra.
Els textos –acuradament escollits per acompanyar les il·lustracions– traspuen els sentiments dels seus autors. Els breus fragments de les impressions que han recollit trepitjant aquests indrets ens conviden a endinsar-nos en aquest món màgic que els envolta.
En Lluís Foix, il·lustre periodista de renom universal, sense regatejar esforços ha col·laborat desinteressadament per oferir-vos aquest llibre amb la dignitat que us mereixeu.