Tags relacionats...

Bustos Prados, Joan

font: David Joanpere

publicat: 02-03-2011

Bella que mantens la meva vida

Publicat: 06-07-2012 Imatge notícia Aquest relat fou presentat en la 15a edició del Premi de narrativa curta per Internet TINET, inclòs dins el cartell de Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2011-2012 convocat per l'Ajuntament de Tarragona, Òmnium Cultural del Tarragonès i el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, amb el patrocini de la Diputació de Tarragona.

Com sempre

Publicat: 16-05-2011 Imatge notícia Aquesta obra fou presentada en el 14è Premi de narrativa breu per Internet TINET (Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2010).

Ara ho sé

Publicat: 27-04-2011 Imatge notícia Conte seleccionat en el 14è Premi de narrativa curta per Internet TINET (Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2010). El premi TINET l’organitzen i el convoquen l’Organisme Autònom per a la Societat de la Informació (OASI), l’Ajuntament de Tarragona, Òmnium Cultural del Tarragonès i el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona.

Matí i altres contes

Publicat: 20-04-2011 Imatge notícia Aquest llibre recull el conte premiat en el 14è Premi de narrativa curta per Internet TINET (Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2010) i una selecció dels millors relats que s’hi van presentar. El conte guanyador Matí, de Laia Alsina, «és una penyora d'amor visceral, de desig explosiu... I té sentit perquè parla de tu. Un tu desbocat, xuclador, irracional, hipnòtic... real i fictici, alliberador i opressor, dolç i amarg, tendre i esquerp, pèrdua i drecera... Un tu que es dibuixa entre esbarzers i lilàs. Que em fa néixer i morir cada Matí». El premi TINET l’organitzen i el convoquen l’Organisme Autònom per a la Societat de la Informació (OASI), l’Ajuntament de Tarragona, Òmnium Cultural del Tarragonès i el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona. Van integrar el jurat de la catorzena edició: Noemi Bagés, Josep Ballester, Àngel-Octavi Brunet, Andreu Carranza i Enric Brull, com a secretari.

Atracament i altres contes

Publicat: 21-04-2009 Imatge notícia

12è Premi de narrativa curta per Internet TINET (Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2008)
El llibre recull el conte premiat en el 12è Premi de narrativa curta per Internet TINET (Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2008) i una selecció dels millors relats que s’hi van presentar.
El premi TINET l’organitzen i el convoquen l’Organisme Autònom per a la Societat de la Informació (OASI), l’Ajuntament de Tarragona, Òmnium Cultural del Tarragonès i el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona.
Van integrar el jurat de la dotzena edició: Noemi Bagés, Josep Ballester, Àngel-Octavi Brunet, Andreu Carranza, Rosa Pagès i Enric Brull, com a secretari.

De talls

Publicat: 21-04-2009