Tags relacionats...

Ensenyament

font: Oasi Comunicació

publicat: 02-03-2011

Gabriel Pujadas Ferrer, un pianista internacional i un pedagog musical montblanquí

Publicat: 26-11-2012 Imatge notícia [...] La seva educació musical va començar a la vila nadiua, concretament amb la germana Pilar Gomis. Als dotze anys la seva tieta de Reus, Maria Teresa Pujadas, li va presentar una amiga seva que estiuejava al Vilosell, i que era professora de piano del Conservatori de Tarragona, la Carme Flexas que passaria a ser la seva professora durant gairebé deu anys. El seu mestratge, és sens dubte el que més el va influenciar. Era una professora excepcional, tan a nivell musical com humà, gràcies a ella va aprendre la base principal i alhora guanyava alguns premis de piano, tant provincials (Premi Manuel Nieto, de Reus) com a nivell de Catalunya (Premi de Joventuts Musicals de Vilafranca del Penedès). Amb la Carme va assolir el grau elemental fins a vuitè de piano. En aquesta època  treballà com a professor de piano a l'Escola Municipal de música de l'Espluga de Francolí (que fundà la mateixa Carme Flexas) i a Cervera. [...]

Magnitudes y unidades electromagnéticas

Publicat: 17-03-2011 Imatge notícia Aquest document reuneix classificades en una taula les diverses magnituds i unitats electromagnètiques, amb les seves abreviatures, símbols i càlculs bàsics.

Matemàtica financera

Publicat: 11-06-2010 Imatge notícia

Llibre d’exercicis totalment desenvolupats, per assolir els conceptes i procediments mitjançant una filosofia d’equilibri de capitals i equivalència d’interessos.

Geometria analítica de l'espai

Publicat: 31-05-2010

Llibre d’exercicis totalment desenvolupats i raonats a nivell de batxillerat amb l’objectiu d’assolir els coneixements i procediments en aquesta matèria.

Probabilitat i estadística

Publicat: 05-05-2010

Llibre amb continguts de combinatòria, probabilitat i estadística descriptiva adreçat als alumnes de secundària i batxillerat.

Geometria analítica del pla

Publicat: 05-05-2010

Llibre d'estratègies i exercicis desenvolupats de geometria analítica en dues dimensions adreçat als alumnes de batxilerat.

Integrals

Publicat: 16-04-2010

Llibre d’exercicis adreçat als alumnes de Batxillerat Tecnològic per millorar el seu nivell de coneixements i procediments en l’àrea de Matemàtiques

Equacions i Sistemes

Publicat: 16-04-2010

Aquest llibre està adreçat als estudiants de Secundària i Batxillerat.
És un material de reforç per assolir els procediments de les equacions i sistemes d’equacions.

Aprendre a raonar

Publicat: 12-04-2010

Llibre per exercitar el raonament mitjançant exercicis de matemàtiques

Problemes amb pedigrí

Publicat: 07-04-2010

Llibre de problemes de Matemàtiques desenvolupats molt adient per repassar els conceptes matemàtics del batxillerat i millorar el nivell d’inici a la universitat