Tarraco

Autor/s: Schulten, Adolf

Data de publicació: 18-04-2012
Classificació: Història

Descripció:

Aquest fulletó es va publicar en alemany el 1920 i en català el 1921 i 1934. Aquestes edicions, l'alemanya i la catalana, van estar traduïdes al castellà pel Dr. Luis Pericot, catedràtic de la Universitat de Barcelona. Aquesta versió, que es va publicar al 1948, fou bastant ampliada, i constava de mil cinc-cents exemplars en paper “Alfa”, cent en paper "Medio evo" numerats del 1 al 100 i tres marcats A, B, i C, no vendibles.

Posteriorment, l'any 2001, l'obra fou editada en format digital per l'Organisme Autònom per a la Societat de la Informació de la Diputació de Tarragona i incorporada a la Bitblioteca Digital Tarraconense. L'edició digital partia d'un facsímil, basat en l'edició en castellà (Barcelona: Bosch, 1948), elaborat l'any 1976 pel Col·legi Oficial d'Aparelladors Tècnics de Tarragona (78 p., II p. de làm.).

Durant l'any 2012, la TINETbiblioteca, com a hereva de la Bitblioteca Digital Tarraconense, reedita aquesta obra i la posa a l'abast de tothom en el nou format estàndard de llibre electrònic, el conegut com a ePUB.

Cercar

Obres Autors

 

Fes-ho córrer!

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter Comparteix a Myspace Comparteix per correu electrònic