La ciutat de Tarragona, v.I

Autor/s: Recasens i Comes, Josep Maria

Data de publicació: 16-04-2012
Classificació: Història

Descripció:

Primer volum d'una sèrie de dos llibres sobre la història de la ciutat de Tarragona. La seva importància rau en la voluntat difusora i generalista, destinada a tots els públics i a ser l'obra de conjunt historicista que no s'havia reprès des de que Pons d'Icart publicà el Libro de las Grandezas de Tarragona. Aquest volum conté una síntesi geogràfica, històrica i econòmica de la ciutat de Tarragona fins el segle IV.

Aquesta edició parteix de l'edició en paper realitzada l'any 1966 per l'Editorial Barcino (ISBN: 978-84-7226-306-2) [XXXIII f. de làm. Enciclopèdia Catalunya; 35]. Posteriorment, l'any 2001, l'obra fou editada en format digital per l'Organisme Autònom per a la Societat de la Informació de la Diputació de Tarragona i incorporada a la Bitblioteca Digital Tarraconense.

Durant l'any 2012, la TINETbiblioteca, com a hereva de la Bitblioteca Digital Tarraconense, reedita aquesta obra i la posa a l'abast de tothom en el nou format estàndard de llibre electrònic, el conegut com a ePUB.

Cercar

Obres Autors

 

Fes-ho córrer!

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter Comparteix a Myspace Comparteix per correu electrònic