Tags relacionats...

delaaalab

Alsina Ferrer, Laia

font: Redacció Tinet

publicat: 17-03-2011

Alsina Ferrer, LaiaNascuda a Argentona l'any 1988, Laia Alsina sempre ha viscut a cavall de les seves tres passions: estimar, escriure i interpretar. Actualment, i després d'haver cursat dos anys d'Escola d'Actor a El Timbal, Estudis Escènics i d'haver iniciat la llicenciatura d'Història de l'Art a la Universitat de Barcelona, encamina la seva carrera professional cap al món de les arts escèniques i estudia segon curs d'Art Dramàtic a l'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona. El seu afany per escriure -induït per la seva mare des que era molt petita- respon a una necessitat ben punyent d'expressar-se i a una profunda estimació a la llengua pròpia. Aquest afany li ha permès guanyar diverses edicions de les fases local i comarcal de la Mostra Literària del Maresme.

Matí

Publicat: 27-04-2011 Imatge notícia Conte premiat en el 14è Premi de narrativa curta per Internet TINET (Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2010). Matí, de Laia Alsina, «és una penyora d'amor visceral, de desig explosiu... I té sentit perquè parla de tu. Un tu desbocat, xuclador, irracional, hipnòtic... real i fictici, alliberador i opressor, dolç i amarg, tendre i esquerp, pèrdua i drecera... Un tu que es dibuixa entre esbarzers i lilàs. Que em fa néixer i morir cada Matí».

El premi TINET l’organitzen i el convoquen l’Organisme Autònom per a la Societat de la Informació (OASI), l’Ajuntament de Tarragona, Òmnium Cultural del Tarragonès i el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona.

Matí i altres contes

Publicat: 20-04-2011 Imatge notícia Aquest llibre recull el conte premiat en el 14è Premi de narrativa curta per Internet TINET (Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2010) i una selecció dels millors relats que s’hi van presentar. El conte guanyador Matí, de Laia Alsina, «és una penyora d'amor visceral, de desig explosiu... I té sentit perquè parla de tu. Un tu desbocat, xuclador, irracional, hipnòtic... real i fictici, alliberador i opressor, dolç i amarg, tendre i esquerp, pèrdua i drecera... Un tu que es dibuixa entre esbarzers i lilàs. Que em fa néixer i morir cada Matí». El premi TINET l’organitzen i el convoquen l’Organisme Autònom per a la Societat de la Informació (OASI), l’Ajuntament de Tarragona, Òmnium Cultural del Tarragonès i el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona. Van integrar el jurat de la catorzena edició: Noemi Bagés, Josep Ballester, Àngel-Octavi Brunet, Andreu Carranza i Enric Brull, com a secretari.