Tags relacionats...

delaaalab

Alvarez Martínez, Beatriu

font: Redacció Tinet

publicat: 05-04-2011

L'instant

Publicat: 27-05-2014 Imatge notícia Fa dies que recordo els seus ulls especialment, els ulls arrodonits i melancòlics que un dia van acaronar les meves pupil·les sense parlar… No puc sinó imaginar o inventar una altra existència on potser caminem junts i eternament enamorats, els anys ens rovellin les ànimes i s'apaguin les salives apassionades.

La ciutat és avui més diagonal i abrupta que mai, inhòspita verticalitat on els sospirs moren tristos en l'oblit i el tumult engola les carícies, invisibles carícies d'un aniversari incert… Fa dies que recordo els seus ulls especialment, breu encontre que ens va unir per sempre sense saber qui ets, tan sols em vas somriure amb tímida calidesa.

Avui és llavors, avui és l'instant. Camino vorejant les faroles amb el cor bategant, estúpid i obstinat per l'abisme sinuós que em reviu… Lluny el crepuscle cridarà la nit i aviat serà demà… Me'n torno cap al meu instant… L'aniversari.

Invitado para cenar

Publicat: 21-01-2013 Imatge notícia Un sopar pot ser una ocasió única per conèixer més el teu invitat. Qui podria ser?

T'espero on sempre amor

Publicat: 18-12-2012 Imatge notícia La Barceloneta i els barris del Born són l'escenari d'un primer amor; un emblemàtic restaurant, el racó d´una trobada.

Dies estranys

Publicat: 23-07-2012 Imatge notícia La tirania d'aquesta societat en ulls d'una adolescent. Vestir, comportar-se, sentir... Rebel·lar-se i no obeir pot ser el coemnçament.

La vida que posseeixo

Publicat: 01-03-2012 Imatge notícia Dues generacions que es miren als ulls i conversen... la saviesa pot estar al teu costat.

No he vuelto a ir

Publicat: 01-03-2012 Imatge notícia La plana manxega obre els records d'un dia trist, records d'infantesa que no s'obliden.

M'estimes?

Publicat: 19-01-2012 Imatge notícia Un escriptor busca inspiració pel final de la seva novel.la en un entorn misteriós i quasi cinematogràfic.

El collaret d'estrelles

Publicat: 31-10-2011 Imatge notícia Aquesta és la història de Nayah, una nena africana amb somnis i anhels, que busca respostes contemplant les estrelles... i dins ella mateixa.

Diario de un intolerante

Publicat: 28-06-2011 Imatge notícia Aquest conte vol ser una breu fàbula sobre la intolerància, la hipocresia i les contínues contradiccions dels sentiments. Potser només cal mirar-nos en els ulls dels demés.

Els fantasmes de l'exili

Publicat: 30-05-2011 Imatge notícia L'obra és un relat de ficció que narra les estranyes casualitats que poden sorgir a la vida: el desitjos, les decepcions, l'enyorança... Tot en un entorn gens amable pel protagonista.