Lluís Sáenz de Pablo - 'Escuela de Aprendices Marineros' del Club Nàutic


Lluís Sáenz de Pablo va néixer el 2 de febrer de 1935 a Barcelona, ha viscut a Tarragona i en l'actualitat resideix a Cambrils. No és casualitat que hagi estat sempre a prop de la mar perquè aquesta és, com cap altra, casa seva. La seva passió pel mar està estretament lligada a la seva activitat a la "Escuela de Aprendices Marineros" del Club Nàutic de Tarragona, amb la qual hi va tenir relació des de l'any 1967 fins al 1973. Primer, com alumne i, després, com a professor i secretari.  El "Vent de Dalt", el vaixell-escola, ha esdevingut tot un símbol per als nois i noies que van aprendre a navegar en aquella embarcació durant aquell temps i també per als professors que van participar d'una inicitiva pionera a Tarragona.
A Lluís Sáenz de Pablo, la navegació i la seva activitat a l'Escola, van servir-li per a la seva posterior pofessió com a pilot de Marina i com a professor de Navegació a l'Institut Politècnic Marítim-pesquera de Tarragona. Les lliçons apreses a la mar li han servit per a dur una vida rica i inquieta.[ llegir ↓ ]

La vida inquieta de Lluís Sáenz de Pablo passa també per les seves aficions i activitats voluntàries, algunes vinculades al món de la comunicació. Radioaficionat amb indicatiu EA3YD, va ser Boton de oro de la Union de Radioaficionados l'any 2007. A més, va ser Campió d'Espanya (Mediterrani) de Creuers Vela, Classe III, com a tripulant del 'Antares'. Va ser president de la Federació de Salvament i Socorrisme a Tarragona, Comodoro del Club Nàutic de Tarragona i Comodoro de la Creu Roja del Mar. I és aficionat a la pesca a mosca sense mort.
[Pujar ↑]

Cercar

 

Resum

Nom: Lluís Sáenz de Pablo Mallorqui
Activitat: Pilot de marina, professor de Nàutica... Actualment jubilat.
Ubicació: Tarragona
Enregistrat: Febrer de 2011

T'agrada?

Recomanaries la pàgina? La teva recomanació ha sigut desada!

Valoració actual: Molt recomanat (basat en 13 opinions)

Fes-ho córrer!

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter Comparteix a Myspace Comparteix per correu electrònic