TINETjornada Identitat Digital en Xarxa

font: Redacció Tinet

publicat: 08-05-2012

Per consultar tota la informació relativa i per inscriure's a la TINETjornada utilitza el menú de l'esquerra.

CUIDA LA TEVA IDENTITAT EN LÍNIA
Jornada d'Internet i de les TIC dedicada a la gestió de la imatge personal i empresarial a la Xarxa

Cartell TINETjornada 2012 Les xarxes socials estan dissenyades per compartir informació, com qui i on ets i que fas i penses. Et pots connectar amb amics i familiars, tornar a relacionar-te amb antics companys de classe i companys de treball, o trobar nous grups amb interessos semblants als teus.

Tot això ho converteix en una experiència divertida i un gran entreteniment, però cal pensar dues vegades sobre el que vols -i no vols- compartir a la World Wide Web.

Ara bé. Qualsevol actualització pública enviada a través de Twitter pot ser indexada instantàniament i es pot trobar a les cerques en temps real. Comentaris o fotografies a Facebook, Linkedin o Twenty apareixen a Google o altres motors de cerca. Aquesta velocitat i visibilitat crea moltes oportunitats per compartir, sí, però també per avergonyir-se, i posa en perill la teva feina o, pitjor encara, posar en perill la teva seguretat i la teva identitat. Lamentablement, una vegada que ets fora, sovint no és pot tornar enrere.

Es pot gaudir de les xarxes socials i mantenir-se fora de perill. Al final, però, a cadascú ens toca  gestionar la nostra identitat digital en aquestes espais web .S'ha de fer servir el senti comú sobre el que es publica i aprendre a protegir-lo. Per a començar a fer-ho cal aprendre algunes bones pràctiques i obtenir el control sobre la nostra informació que conformar la nostra identitat en línia, la identitat a la xarxa.

La TINETjornada pretén donar unes pautes d'ús de les xarxes socials amb l'objectiu de mantenir una identitat digital íntegra i coherent mitjançant les exposicions i les experiències dels diferents ponents atenent la identitat personal i individual, així com la professional i de negoci.

Amb aquest esdeveniment la Diputació de Tarragona vol difondre informació d’actualitat sobre els diferents aspectes d’Internet i de les TIC d’una manera planera i entenedora, però també exhaustiva i interessant amb la participació d’experts en els temes que es plantegen edició rere edició.

Més informació:


Tuits sobre la TINETjornada

Subdirectoris