Preus Públics 2014

font: Redacció Tinet

publicat: 08-01-2014

Consulteu els preus públics de la Diputació de Tarragona per a la prestació dels serveis professionals d'Internet i que s'ofereixen a través de la xarxa ciutadana TINET.

A continuació us podeu baixar les ordenances dels preus públics sobre els serveis professionals que presta la Diputació de Tarragona, a través de TINET, i que estan actualment vigents. Els ajuntaments i els consells comarcals i les entitats sense ànim de lucre de la demarcació de Tarragona es poden beneficiar d'importants descomptes depenent del tipus de servei.

Ordenances de Preus Públics de 2014

Hòsting de correu electrònic

Publicat: 10-01-2012 Necessites únicament tenir unes quantes adreces de correu electrònic sota el teu propi domini? TINET et dóna l'opció de contractar per separat l'allotjament del correu electrònic.

Hòsting de domini amb Webfàcil

Publicat: 10-01-2012 Imatge notícia Amplia les possibilitats del teu Webfàcil associant-li un domini i dotant-lo de més espai i de fins a 5 adreces de correu electrònic corporatives.

Hòsting de web

Publicat: 10-01-2012 TINET t'ofereix la possibilitat d'allotjar el teu web als seus servidors i poder gaudir de prestacions professionals com el llenguatge PHP, bases de dades i associar-li el teu propi domini al web.

Housing

Publicat: 10-01-2012 Si busques rapidesa, seguretat i molt d'espai, potser t'interessaria contractar espai per ubicar-hi un servidor dedicat. Amb el housing obtens una excel·lent connexió pel teu servidor exclusiu el qual pots administrar des d'on vulguis.

Hòsting de subdomini

Publicat: 10-01-2012 Consisteix a tenir un nom de domini del tipus "nom_entitat.tinet.cat" tant per serveis de web com de correu. El teu web es donarà a conèixer a Internet sota el domini de TINET.

DNS

Publicat: 21-06-2007 Si vols tenir el teu propi web amb el teu propi domini necessitaràs els DNS, ja que aquest és el mecanisme que serveix per associar un domini a un servidor web (IP).