Tags relacionats...

hostingespaiwebcorreuelectronic

Serveis professionals

Hòsting de web

font: Redacció Tinet

publicat: 10-01-2012

TINET t'ofereix la possibilitat d'allotjar el teu web als seus servidors i poder gaudir de prestacions professionals com el llenguatge PHP, bases de dades i associar-li el teu propi domini al web.

EL HÒSTING DE DOMINI DE TINET
Perquè els continguts d'una pàgina web puguin ser vistos a Internet, a més de dissenyar el lloc web, has de procurar-te, primer, un lloc a la xarxa. És com reservar una habitació d'un hotel. En informàtica, l'hoteler seria el servidor. D'això se'n diu contractar un allotjament, un servei de hòsting en anglès, i TINET et dóna fins a 3 GB d'espai màxim de disc i 5 adreces de correu electrònic amb el teu domini, a més de suport PHP i base de dades.

Fitxa tècnica
  • inclou el servei de DNS primari i secundari.
  • 3 GB d'espai màxim de disc.
  • Suport PHP i Perl.
  • Base de dades MySQL o Postgresql: administrables via web amb PhpMyAdmin i PhpPgAdmin, respectivament.
  • Fins a 5 adreces de correu electrònic sota el domini corporatiu (amb 2 GB d'espai cadascuna).
  • Per cada 1 GB d'espai addicional de disc s'haurà de pagar un recàrrec (consulteu preus vigents).

SOBRE EL HÒSTING...
És un servei d'allotjament que sol oferir una empresa especialitzada. Amb aquest servei el client contracta espai web d'un servidor on pot emmagatzemar qualsevol informació que hagi de tenir una difusió a la Xarxa (o no), des de simples pàgines web a la seva pròpia Xarxa Interna o Intranet.

Preus Públics 2014

Publicat: 08-01-2014 Consulteu els preus públics de la Diputació de Tarragona per a la prestació dels serveis professionals d'Internet i que s'ofereixen a través de la xarxa ciutadana TINET.

Com promocionar el teu web

Publicat: 26-05-2008 Us expliquem, pas a pas, com difondre el vostre web o bloc a Internet, i quina és la millor manera d'aconseguir que aparegui posicionat en els cercadors més importants (com el Google).

Dominis i hòstings (FAQ)

Publicat: 19-07-2007