Tags relacionats...

housing

Serveis professionals

Housing

font: Redacció Tinet

publicat: 10-01-2012

Si busques rapidesa, seguretat i molt d'espai, potser t'interessaria contractar espai per ubicar-hi un servidor dedicat. Amb el housing obtens una excel·lent connexió pel teu servidor exclusiu el qual pots administrar des d'on vulguis.

EL HOUSING DE TINET
El servei de housing de TINET ofereix a l'usuari la possibilitat d'allotjar el seu servidor al Centre de Dades de TINET. El servidor aportat per l'usuari haurà de ser en format enrackable ja que es posarà a disposició d'aquest fins a 2 U d'espai físic en un dels racks de TINET.

A diferència del hosting, l'usuari obté l'exclusivitat del servidor de manera que només ell en pot controlar l'administració. Altres avantatges són una major flexibilitat en la construcció de pàgines i aplicacions, i un accés ràpid. D'altra banda, s'eviten els inconvenients de compartir amb altres llocs web l'ample de banda, l'espai en el disc o altres recursos del servidor com el temps del processador o la memòria RAM.

Instal·lacions i seguretat. TINET disposa d'un centre de processament de dades amb les següents mesures per a mantenir la seguretat física:
  - Accés físic identificat i registrat
 - Sistema d'extinció d'incendis
 - Aire acondicionat redundant
 - Control de temperatura i humitat
 - Sistema d'alimentació Ininterrumpuda (SAI)


SOBRE EL HOUSING...
El servei de housing, o també anomenat de ‘servidor dedicat’, el presta una empresa que s'encarrega de gestionar les connexions a Internet d'un ordinador d'una altra empresa (segons el cas, l'ordinador pot ser de lloguer o aportat pel propi client). El servei sol incloure: l'alimentació elèctrica, les comunicacions i els sistemes d'extinció i de vigilància del centre. Per al comerç electrònic és l'opció més vàlida ja que garanteix seguretat i velocitat.

Preus Públics 2014

Publicat: 08-01-2014 Consulteu els preus públics de la Diputació de Tarragona per a la prestació dels serveis professionals d'Internet i que s'ofereixen a través de la xarxa ciutadana TINET.

Com promocionar el teu web

Publicat: 26-05-2008 Us expliquem, pas a pas, com difondre el vostre web o bloc a Internet, i quina és la millor manera d'aconseguir que aparegui posicionat en els cercadors més importants (com el Google).

Dominis i hòstings (FAQ)

Publicat: 19-07-2007