Tags relacionats...

webfacilespaiwebtinet

Publica el teu propi web

Webfàcil

font: Redacció Tinet

publicat: 19-07-2007

Vols muntar la teva pròpia web i no tens ni idea de programació? A TINET t'ho posem fàcil! Crea el teu portal, nosaltres t'ajudem!

  • Servei gratuït.
  • Sol·licitud. Per a utilitzar aquest servei és necessari ser usuari de TINET, si no ho ets a Alta tinetaire t'expliquem com ser-ne. Si ja ets tinetaire, només et falta registrar un compte a Webfàcil. Pots fer-ho accedint a aquesta pàgina i omplint les dades del formulari.

WEBFÀCIL DE TINET
Amb TINET podràs tenir la teva pròpia pàgina web. Et serà molt fàcil gràcies a l'eina que hem ideat des de TINET, el Webfàcil. Nosaltres et facilitem tots els recursos, tant pel que fa al disseny com a l'assessorament, i t'expliquem, pas a pas, com anar treballant.

Amb el Webfàcil et proporcionem diverses plantilles de dissenys de manera que tu només cal que n'escolleixis una i la personalitzis. Podràs decidir quines imatges penges al teu web, les seccions que tindrà, la tipografia (color, grandàries, etc. dels texts), els enllaços, etc. També podràs fer participar els visitants, animant-los a enviar suggeriments per anar millorant el lloc web.

Webfàcil és una eina ideada per l'equip tècnic de TINET per potenciar l'ús de les Noves Tecnologies i, concretament, per fer participat els ciutadans a Internet. Aquesta eina té un funcionament senzill, de manera que qualsevol usuari pot manegar-s'hi. La capacitat per a emmagatzemar imatges és de fins a 1,5 GB i l'estructura del web s'ha concebut per a organitzar els texts en diversos nivells i així encabir el màxim d'informació possible. D'aquesta manera, l'usuari pot navegar pel web fàcilment.


Aconsegueix prestacions professionals
TINET t'ofereix la possibilitat d'ampliar les prestacions del teu Webfàcil: associa-li un domini, aconsegueix adreces de correu corporatives i amplia l'espai d'emmagatzematge.

XARXES MUNICIPALS CREADES AMB WEBFÀCIL
Aquestes són les Xarxes Ciutadanes Municipals:

Inserir un vídeo de YouTube al Webfàcil

Publicat: 23-07-2008 Voleu mostrar al vostre espai web un vídeo publicat al YouTube i no sabeu com ho heu de fer, no us amoïneu perquè és molt senzill.

Tinc un domini i vull associar-lo al meu espai web

Publicat: 18-06-2008 Heu registrat un domini i voleu que quan algú el teclegi al navegador, se li obri el vostre bloc o el vostre web que heu creat amb el Webfàcil o que teniu penjat al vostre espai web?

Què utilitzo: un Webfàcil o un Bloc?

Publicat: 02-06-2008 Estàs desorientat perquè necessites un espai web i no saps quin elegir? T'expliquem les principals diferències entre Webfàcil i Blocs perquè elegeixis el que més et convingui.

Com promocionar el teu web

Publicat: 26-05-2008 Us expliquem, pas a pas, com difondre el vostre web o bloc a Internet, i quina és la millor manera d'aconseguir que aparegui posicionat en els cercadors més importants (com el Google).

Com canviar la contrasenya

Publicat: 06-05-2008 Necessites canviar per seguretat la teva contrasenya de connexió als serveis de Tinet.cat i d'accés al teu correu electrònic? Aquí t'expliquem com fer-ho.