Tags relacionats...

blocstinetespaiweb

El diari personal on line

TINETblocs

font: Redacció Tinet

publicat: 19-07-2007

Necessites un lloc on publicar les teves vivències, les teves opinions sobre quelcom, parlar sobre aquella temàtica que t'interessa tant... i compartir-ho amb tothom? Aleshores, estàs buscant un bloc!

  • Servei gratuït.
  • Sol·licitud. Si no ets usuari de TINET, caldrà que et donis d'alta com a tinetàire. Si ja ets un usuari de TINET, ves a la pàgina de registre per activar el teu bloc.

ELS BLOCS DE TINET
TINET us ofereix a través dels TINETblocs la possibilitat de publicar articles o comentaris a la web i de fer-ho en un espai personalitzat, al qual només podreu accedir vosaltres, com si fossiu els directors d'una publicació digital i decidissiu sobre què s'escriu i com es redacta la informació, sempre i quan els continguts respectin els paràmetres ètics.

El teu bloc a TINETA més de tenir un vessant creatiu i de ser una important eina per a la generació de coneixement, els blocs de TINET us permeten interactuar amb altres usuaris, que visitaran el vostre espai i podran deixar-ne comentaris. Vosaltres, alhora, també podreu fer el mateix als blocs dels visitants que aneu tenint.

També podreu tenir un control sobre els missatges que us vagin entrant i decidir quins són publicables i quins no. A més, sabreu quins són els articles més llegits i si els vostres escrits han estat mencionats en altres blocs.

SOBRE ELS BLOCS...
Els blocs també es coneixen amb el nom de weblocs o quaderns de bitàcora i són uns espais a la web on persones, entitats o col·lectius de diversos àmbits publiquen texts i continguts audiovisuals que queden emmagatzemades cronològicament, com si fos una hemeroteca. La informació que s'hi publica és de diverses temàtiques, des de blocs que l'usuari concep com a diaris personals on-line, fins a espais que parlen de política, de qualsevol àrea de la ciència, de medi ambient, etc. Qualsevol usuari pot fer-hi comentaris i l'autor els pot respondre de manera que una de les característiques principals del bloc és potenciar una comunicació interactiva entre ambdues parts.

Tinc un domini i vull associar-lo al meu espai web

Publicat: 18-06-2008 Heu registrat un domini i voleu que quan algú el teclegi al navegador, se li obri el vostre bloc o el vostre web que heu creat amb el Webfàcil o que teniu penjat al vostre espai web?

Què utilitzo: un Webfàcil o un Bloc?

Publicat: 02-06-2008 Estàs desorientat perquè necessites un espai web i no saps quin elegir? T'expliquem les principals diferències entre Webfàcil i Blocs perquè elegeixis el que més et convingui.

Com promocionar el teu web

Publicat: 26-05-2008 Us expliquem, pas a pas, com difondre el vostre web o bloc a Internet, i quina és la millor manera d'aconseguir que aparegui posicionat en els cercadors més importants (com el Google).

Com canviar la contrasenya

Publicat: 06-05-2008 Necessites canviar per seguretat la teva contrasenya de connexió als serveis de Tinet.cat i d'accés al teu correu electrònic? Aquí t'expliquem com fer-ho.