Premi TINET de Projectes a Internet

Aquest premi pretén concedir anualment un reconeixement a projectes innovadors i capdavanters orientats a potenciar el desenvolupament d'iniciatives pràctiques que afavoreixin l'ús de la Xarxa ciutadana TINET i la difusió d'Internet en general entre els ciutadans de la demarcació de Tarragona. L'execució dels projectes guanyadors va a càrrec d'OASI.

Convocat el V Premi TINET de Projectes a Internet (Any 2011)

Fes mòbil el teu entorn!

Premi:
3.000,00 euros.

Aspirants:
Poden optar al premi aquelles persones físiques o jurídiques, de forma individual o col·lectiva, que estiguin implantades i que tinguin com a àmbit d'actuació el Camp de Tarragona i/o les Terres de l'Ebre.
 
Valoració:
El jurat valorarà, entre d'altres aspectes del projecte, la viabilitat, l'originalitat i la innovació en la seva aplicació a TINET.

Es prestarà especial atenció a aquells projectes adreçats al desenvolupament d'un programari per a dispositius mòbils que a partir de la ubicació de l'usuari i amb diferents tipus d'interacció amb el mateix dispositiu o amb l'entorn localitzi els punts d'interès més propers i els identifiqui per accedir als continguts corresponents que hi ha als diferents canals i a les àrees temàtiques de la web de TINET.
 
Bases:

Sol·licituds:
A través de la Seu electrònica de la Diputació de Tarragona, a la secció Ajuts, Beques i Subvencions.
 
Termini:
Es podran presentar els projectes fins el 15 de setembre de 2011.