TINETjornada Podcast

Cartell Podcast Jornada d'Internet i de les TIC dedicada al Podcast

La TINETjornada és una trobada de difusió anual que tracta sobre les tendències i les novetats en el món d'Internet i de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació (TIC).

 

L’Organisme Autònom per a la Societat de la Informació, OASI, de la Diputació de Tarragona ha organitzat per dissabte, 10 de novembre, una nova edició de la TINETjornada, una trobada de difusió anual que analitza i reflexiona sobre Internet i les noves tecnologies de la informació i la comunicació. En la seva edició de 2007, la TINETjornada s’endinsa en el fenòmen del Podcast, com una nova eina d'expressió a Internet.

És per aquesta raó que el nom de la TINETjornada de l'edició del 2007 és: Podcast. Què és un podcast? I la RSS? I un MP3?.


La jornada s’estructurarà en una taula rodona i un taller pràctic. La primera part servirà per endinsar-se en el món del podcast, amb experts en el tema que proposaran l'ús i ens explicaran l'evolució del tema. A més, ens donaran les instruccions bàsiques per poder esdevenir un podcaster i Fer sentirla teva veu al món! La segona part és un taller per posar en pràctica els coneixements que ens han aportat els ponents a la taula rodona. Per a fer-ho, tindrem uns ordinadors i enregistrarem un mp3 i el penjarem en un servidor de podcast.

Amb aquest esdeveniment de l’Organisme Autònom per a la Societat de la Informació (OASI) de la Diputació de Tarragona es vol difondre informació d’actualitat sobre els diferents aspectes d’Internet i de les TIC d’una manera planera i entenedora, però també exhaustiva i interessant amb la participació d’experts en els temes que es plantegen edició rera edició.


Com a novetat d’aquesta edició incorporem un taller pràctic, per posar en solfa tot allò que ens expliquin els experts de Podcast.