Premi de narrativa curta per Internet TINET

Des del seu inici, TINET ha fet bullir l'olla, fins i tot de la literatura. La iniciativa de crear el premi TINET de narrativa curta per Internet quan aquesta tecnologia era encara emergent ha permès a molts internautes participar de l'amalgama entre la creació i el maquinari. El premi, convocat per l'Ajuntament de Tarragona, Òmnium Cultural i el Centre de Normalització Lingüística, està inclòs en el cartell de Premis Literaris Ciutat de Tarragona.

Convocat el XVII Premi de narrativa curta per Internet TINET (2013-2014)

XVII Premi de narrativa curta per Internet TINET  
Premi:
1.000,00 euros (impostos inclosos) i la Musa de bronze de Tarragona.

Característiques:
Poden optar al premi TINET totes aquelles narracions de tema lliure escrites en llengua catalana que siguin trameses per mitjà d’Internet. Els treballs han de ser rigorosament inèdits i els autors en garanteixen l’originalitat; no poden estar en procés d’edició ni poden haver estat mai premiats en altres concursos.

Extensió:
De 3 a 6 fulls DIN A4 mecanografiats a doble espai i amb font Arial 12.

Presentació:
Per correu electrònic a l'adreça lletres.tgna@tarragona.cat, seguint el procediment que marquen les condicions generals. Una persona que no és membre del jurat rebrà els originals i garantirà l’anonimat dels autors. Només s’admet un treball per autor. Un cop s'hagi rebut l'original es confirmarà per correu electrònic.

Edició:
Cossetània Edicions editarà l’obra guardonada en un llibre que també inclourà altres obres presentades al premi seleccionades pel jurat (fins a un màxim de 14 relats). D’altra banda, la Diputació de Tarragona publicarà aquest mateix recull al web de la TINETbiblioteca (biblioteca.tinet.cat), en format digital. A l’hora de fer-ne la selecció, el jurat valorarà l’originalitat i la varietat de les temàtiques tractades.

Jurat:
Noemi Bagés, Josep Ballester, Àngel-Octavi Brunet, Andreu Carranza, Rosa Pagès i Enric Brull com a secretari.

Bases:
Bases i condicions generals dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2013-2014

Termini:
Es podran presentar les narracions fins a les 24h del dia 15 de gener de 2014 via correu electrònic a l'adreça lletres.tgna@tarragona.cat. Els veredictes es donaran a conèixer en el transcurs de l'acte de lliurament de premis que tindrà lloc a Tarragona el mes de maig de 2014.

Més informació:
www.tarragona.cat