TINETÓgora

La TINETàgora és una trobada temàtica que tracta anualment sobre qüestions concretes relacionades amb el món de les tecnologies digitals.

"VULL ESCRIURE UN LLIBRE AMB AIXÒ DE L'INTERNET"
Conferència a càrrec de Jordi Cervera

 
En el marc de la TINETàgora, que organitza TINET, Jordi Cervera, escriptor i periodista, oferirà la xerrada: “Vull escriure un llibre amb això de l’Internet”. Es tracta d’una visió de la literatura vehiculada per Internet i de les possibilitats i inconvenients que ofereix. Al final de l’acte es llegirà el veredicte del jurat del 14è Premi TINET de narrativa curta per Internet, que forma part dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona.


El conferenciant
Jordi Cervera
Jordi Cervera, escriptor i periodista (iCat fm). Reusenc de naixement, la seva carrera professional sempre ha estat vinculada amb el món cultural, sobretot exercint com a periodista a la ràdio i a la premsa escrita. En la seva vessant literària, destaca la publicació de varis llibres de novel·la i poesia i haver guanyat diversos premis. A més, l'any 2008 va aconseguir el Premi al Millor Bloc de Cultura de Blocs Catalunya i és conegut per ser autor de la primera novel·la escrita a Europa a través de la xarxa social Twitter.

 

Cartell de la TINETÓgora 2010
Entrada gratuïta i sense inscripció.

Lloc:
Sala de Graus
Campus Catalunya de la URV
Av. Catalunya, 35
43002 Tarragona
(Veure localització al mapa)

Data:
Dilluns, 22 de novembre de 2010

Hora:
19:00 h

Organitza:
TINET