Documentació

Informació sobre els participants

Enric BrullEnric Brull

Director de l'Àrea de Coneixemnet i Qualitat de la Diputació de Tarragona.

Web: www.dipta.cat
Web: www.tinet.cat

Exposició: "La generació d'identitat digital" i "Balanç d'actualitat i novetats de TINET". Contextualització de la identitat general a Internet i la relació amb el coneixement personal i organitzatiu. També ens posarà el dia de les activitats de TINET.

Documents: Presentació de la ponència "La generació d'identitat digital"


Xavi DomènechXavi Domènech

Sóc Xavi Domènech, gerent de la Cooperativa Falset Marçà. La nostra és una cooperativa de 350 socis que elabora i comercialitza vi i oli d’oliva extra verge. Som pagesos de professió i d’esperit, ens agrada la terra i el nostre ofici. Precisament per això som conscients que l’abast de la nostra feina s’amplia i evoluciona: avui dia seguim sent pagesos però també hem après a ser bons elaboradors, bons gestors i bons comercials, és així com aconseguim donar sentit i futur a la Cooperativa.

Som a Falset i a Marçà i també a:
Bloc: blog.etim.cat
Twitter: twitter.com/etimonline
Facebook: facebook.com/etimonline
Issuu: issuu.com/etim-online

Exposició: "El salt de la Cooperativa de Falset Marçà a les xarxes socials". A la Cooperativa els canvis no ens fan gens de por. Per tant quan se’ns va plantejar l’opció d’entrar a les xarxes socials de forma activa no vam tenir cap dubte i ens hi vam abocar. M’han demanat que compartim amb vosaltres l’experiència de la Cooperativa en les accions de comunicació digital i és això el que farem. Ara que ja fa un any que tenim una participació activa i diària a les xarxes socials, ja ens hem fet una sèrie de preguntes, ens han sorgit nous dubtes i ens hem trobat amb necessitats per resoldre, en aquesta xerrada compartiré amb vosaltres això: les dificultats, les sorpreses i les oportunitats que la Cooperativa s’està trobat a la xarxa.

Documents: Presentació de la ponència "El salt a les xarxes socials de la Cooperativa Falset Marça"

Bernadette FarriolBernadette Farriol

Em dic Bernadette Farriol, sóc cofundadora i treballadora d’Enraona. Treballo en el món de la comunicació digital des del 2004, un entorn canviant, accelerat i trepidant en el qual m’esforço cada dia per moure’m amb molta agilitat.

La meva feina és fer d’enllaç, és intentar conèixer i captar aquest món tant aparentment canviant, fer-ne una interpretació clara i ajudar a qui ho necessiti a comprendre’l, a valorar-lo i integrar-lo en les seves dinàmiques de treball.

M’agrada la xarxa, m’agrada sobretot perquè és una teranyina de connexions amb les quals es generen idees, opinions, canvis i relacions que tenen efectes positius en la vida de tots nosaltres, d’això n’estic convençuda.  

Web: blog.enraona.com
Twitter: twitter.com/bfarriol
Linked-In: http://es.linkedin.com/in/bfarriol

Exposició: "Presència i identitat a la xarxa". Quan algú de nosaltres decideix incorporar la xarxa en el seu sistema professional de connexions i relacions sovint es troba amb la dificultat de participar en un entorn social complex, molt canviant. En la xerrada "Presència i identitat a la xarxa" analitzarem alguns dels factors clau que intervenen en la creació i el desenvolupament d’un pla de particicació professional a la Xarxa. Parlarem d’organització, estratègia, ordre i sistemàtica, també parlarem de connexions, generació de coneixement, participació, col·laboració i diferenciació.

Documents: Presentació de la ponència "Construint una identitat digital professional" Fragment del pla de comunicació digital de la Cooperativa: definició de l'estil temàtic i de l'enfocament comunicatiu L'entrenament: esquema sobre un procés des d'una activitat digital per gust a una activitat professional Professionalització: esquema sobre com començar una activitat professional a la Xarxa Mapa d'actuació bàsic per fer un procés de reflexió previ a un pla de participació digital professional

Jesús FerréJesús Ferré

Jesús Ferré, innovador d'internet i emprenedor. Implicat amb el món associatiu i formador, acaba de publicar el llibre “Xarxes socials per a l’empresa de les Terres de l’Ebre”. Expert en gestió de comunitats i mobilitat.

Web relacionada: www.iconalab.com

Exposició: Com una persona que un dia de sobte es troba a l'atur en plena crisi i va aconseguir, gairebé sense inversió i mitjançant internet, una feina amb 8 mesos utilitzant métodes creatius i pensament lateral.

La ponència es dividira en quatre apartats:
  -  L'oportunitat de reinventar-se
  -  Estratègia a la xarxa
  -  Passar a l'acció
  -  Factors claus

Documents: Presentació de la ponència "Construir la meva marca personal"  Llibre "Xarxes socials per a l'empresa de les Terres de l'Ebre"

Agustí LópezAgustí López

Sóc actualment director general a Inspira Project, una empresa de serveis de màrqueting digital, i consultor especialitzat en social media i web 2.0. Participo a la xarxa des del meu blog personal i des de diferents perfils socials. Sóc un gran apassionat de com la tecnologia està contribuint a generar canvis profunds en la nostra societat.

Blog: www.agustilopez.com
Twitter: @agustilopez
Linkedin: www.linkedin.com/in/agustilopez

Documents: Presentació de la ponència "Pràctica professional de gestió de la identitat"


Tuits sobre la TINETjornada