La TINETjornada es desenvoluparà el dissabte, 26 de maig de 2012, en sessió matinal. L'horari previst és de 9.30 h a 13.15 h.

Programa (provisional)

9.30 h. Acreditacions. Temps per confirmar la vostra presència i lliurament de material per seguir la jornada.

Tuits sobre la TINETjornada9.45 h. Presentació de la TINETjornada "Cuida la teva identitat en línia", a càrrec del president de la Comissió Informativa de Coneixement i Qualitat de la Diputació de Tarragona, I. Sr. Pere Granados Carrillo.

10.00 h. "La generació d'identitat digital" i "Balanç d'actualitat i novetats de TINET", a càrrec del director de l'àrea de Coneixement i Qualitat de la Diputació de Tarragona, Enric Brull. Contextualitzarà la identitat general a Internet i la relació amb el coneixement personal i organitzatiu. També ens posarà el dia de les activitats de TINET.

10.15 h"Construir la meva marca personal", amb Jesús Ferré (Iconalab), innovador d'Internet i emprenedor a Amposta. Ens aportarà l'experiència en primera persona de com superar la crisi mitjançant Internet.

10.45 h. Precs i preguntes.

TINETjornada 201211.00 h. Pausa-cafè.

11.30 h. "Pràctica professional de gestió de la identitat", amb Agustí López (Inspir@project), innovadors a la xarxa per a la millora de la competitivitat per mitjà de la innovació comercial, tecnològic i empresarial. Ens explicarà com enfortir la confiança de les empreses en les Tecnologies de la Informació i la comunicació i la seva implantació.

12.00 h. "Presència i identitat a la xarxa", amb Bernadette Farriol Roigés (Enraona), desenvolupadors de projectes d'estratègia empresarial a la xarxa de Vila-seca. Ens ajudarà a adquirir els coneixements més pràctics per crear i mantenir a Internet una presència efectiva.

12.30 h. "El salt de la Cooperativa de Falset Marçà a les xarxes socials", amb Xavi Domènech (Cooperativa de Falset Marçà), exposa les accions en xarxes socials dutes a terme a la cooperativa amb un pla de comunicació digital i amb un projecte per a implicar a tots els socis en l'activitat digital.

13.00 h. Precs i preguntes.

13.15 h. Cloenda de la jornada.