ETC Festival 2010 - Estiu Tarragona Cultura

font: Redacció Tinet

publicat: 02-07-2010ETC Estiu&Tarragona&Cultura
Experiències inoblidables, vetllades refrescants

Quan els termòmetres pugen i les nits s’escurcen, les propostes culturals esdevenen refrescants i necessàries. Un any més, la ciutat de Tarragona inicia la temporada d’estiu amb una de les cites més importants de la cultura del nostre territori, el Festival ETC. El Festival d’Estiu de Tarragona s’ha desenvolupant a la ciutat des de mitjans del segle passat tenint com a escenari principal els Jardins del Camp de Mart, on l’any 1970 s’hi va construir, a l’aire lliure, l’actual Teatre Auditori que l’any 1990 es va cobrir amb una gran vela tensoforma que en aquests moments el singularitza.

L’ETC Festival enguany presenta un cartell de luxe format per un seguit de propostes de gran renom que actuaran al Teatre Auditori Camp de Mart; i pels concerts del KESSE -Festival de Músiques del Món-, que es desenvoluparà en un marc imponent davant de la façana de la Catedral. A l’edició d’enguany del Kesse, els  tarragonins  podran gaudir per primera vegada, a excepció d’un grup californià, d’un festival centrat en Europa a través de propostes entre la tradició i la contemporaneïtat del nord d’Europa fins a la multitud de sons característics de l’Europa Mediterrània. D’aquesta manera, es podran escoltar estils de música que van des de la cançó pop al soul, o dels himnes rurals antics fins a les músiques més urbanes.

Com cada any, l’ETC també acollirà un entramat d’activitats paral·leles que es desenvolupen durant els mesos de juliol i agost a la ciutat de Tarragona: Cultura de Carrer (organitzat per la Conselleria de Joventut), Històries a la fresca (organitzat per la Conselleria de Patrimoni), etc. Tot plegat amb la voluntat d’oferir una àmplia programació de qualitat, de tots els gèneres i formats, que ompli les nits d’estiu de la ciutat i que satisfaci tant el públic de Tarragona, com el de l’entorn i turistes.

Durant aquests anys, el Festival ha aconseguit un gran seguiment i ressò entre el públic. A més, ha esdevingut una plataforma per a la Candidatura TGNA 2016, ja que gràcies a l’ETC s’han obtingut més de 2000 adhesions individuals i el suport d’artistes rellevants, tant nacionals com internacionals. Per tant, des de l’organització del Festival, Conselleria de Cultura i Candidatura Tarragona 2016 es continuarà apostant per aquest Festival, enfortint el lligam amb les altres iniciatives artístiques i culturals de la ciutat, buscant noves complicitats institucionals i privades, i potenciant les relacions existents o creant-ne de noves amb d’altres festivals i iniciatives artístiques, amb l’objectiu de consolidar l’ETC Festival com el gran festival de referència de les comarques del sud de Catalunya.

INFORMACIÓ VENDA ENTRADES – TAQUILLES
Horari d'estiu (a partir de l’1 de juliol)
Taquilles del Teatre Metropol
de dimarts a divendres: de 19 a 21 hores
dissabtes: de 12 a 14 i de 19 a 21 hores
Dies d’espectacle: una hora abans de la representació a les taquilles del Camp de
Mart.
Les 24 hores a:
- Terminals de venda Servicaixa
- Telèfon: 902 33 22 11
- Per internet: www.servicaixa.com

Consulta el dossierd complet AQUÍ