Tags relacionats...

esport

Es crea la secció excursionista del Club Atlètic Espluguí

font: L'Espluga FM Ràdio

publicat: 10-08-2005

Després de 10 anys sense club excursionista de l'Espluga, la vila torna a tenir aquesta entitat, fruit de l'esforç d'un grup d'excursionistes que ja fa mesos que treballen per crear la nova secció Excursionista del Club Atlètic Espluguí.

A finals dels anys 70 es va crear el Club Excursionista Francolí, que s'extingia a finals dels anys 90. Des de llavors, les activitats excursionistes de l'Espluga les ha gestionat el Club Atlètic Espluguí. Alguns membres del Club Atlètic Espluguí han decidit fer una petita escissió i crear una secció independent, però vinculada al club, que funcioni com a club excursionista sota l'empara del Club Atlètic.

El 27 de juliol, es va fer l'assemblea constitutiva de la Secció Excursionista del Club Atlètic Espluguí. En la reunió, hi van assistir els 12 socis fundadors, i es va constituir la junta directiva. Esteve Sabaté, en serà el president, amb Alfons Bataller com a secretari. Dolors Domènech serà la tresorera, i els vocals, Toni Morlans, en la secció de Muntanya, Ferran Civit, a Premsa, i Mar Callau. L'objectiu de la nova entitat és difondre les activitats d'excursionisme entre els espluguins i espluguines, i fer que aquests descobreixin la pràctica d'aquest esport. El proper 10 de setembre es farà la presentació pública de la secció Excursionista, i l'1 de maig del 2006, aquesta ja serà l'encarregada d'organitzar completament, la caminada d'aquell dia.