Tags relacionats...

Seminari Artur Bladé i Desumvila

font: Biblioteca Pública de Tarragona

publicat: 14-11-2007

En el marc de la Tardor Literària 2007, la Biblioteca Pública de Tarragona s'afegeix al Centenari del naixement de l'autor

Seminari Artur Bladé i Desumvila 

El Seminari es celebra als Serveis Territorials de Tarragona (Major, 14), dels dies 20 al 23 de novembre. El dissabte 24 està programada una sortida literària: El Benissanet d’Artur Bladé,   que recorre nou punts de Benissanet, poble natal de l'autor,  relacionats amb els seus textos, vivències i anècdotes, a càrrec de l'Associació Artur Bladé Desumvila. Per assistir a la ruta literària, organitzada per la Biblioteca, és imprescindible la reserva prèvia a la Biblioteca.

La conferència inaugural, el dimarts dia 20 de novembre, a les 19,30 h.anirà a càrrec de Xavier Garcia i Pujades, periodista i escriptor, i important coneixedor d'Artur Bladé.

Els propers dies 21, 22 i 23, es comptarà, entre d'altres, amb la participació de Sam Abrams, Núria Grau, Rosa Pagès, Ramon Marrugat, Xavier Ferrer, Albert Pujol, Frances Foguet i Enric Balaguer.

Podeu informar-vos del programa del Seminari al web de la Tardor Literària 2007.  I si voleu saber més sobre l'escriptor Artur Bladé consulteu el web de l' Associació Cultural Artur Bladé i Desumvila de Benissanet. 

Organitzen el seminari: Ajuntament de Tarragona, Associació Cultural Artur Bladé Desumvila de Benissanet, Biblioteca Pública de Tarragona, Departament de Filologia Catalana de la URV, Diputació de Tarragona i Institució de les Lletres Catalanes.