Jornades: Ebrebloc 2008

font: Blocaires Ebrencs

publicat: 09-01-2008

TORTOSA i ROQUETES, doble seu de  L'EBREBLOC 2008

La nova associació BLOCAIRES EBRENCS organitza la segona edició de la seua trobada anual
La celebració de la segona edició de l' EBREBLOC enguany es farà a Tortosa i Roquetes els dies 1 i 2 de febrer. La primera jornada es farà l'1 de febrer, divendres, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa, mentre que la segona jornada de l'Ebrebloc tindrà lloc l'endemà dissabte, 2 de febrer, a la Biblioteca Municipal de Roquetes. L'any passat, la biblioteca tortosina va ser l'escenari únic de la trobada de Blocaires Ebrencs, amb un èxit notable. Però enguany es duplica l'escenari i reparteix el programa en dues jornades diferents, amb l'objectiu de donar cabuda al nodrit programa d'actes i activitats preparedes. De la mateixa manera, es donarà a conèixer la nova entitat, presidida per la blocaire Carme Pla.

La primera jornada de l'EBREBLOC 2008 estarà centrada en l'ús dels blocs com a eines educatives, tot i que també s'abordaran altres recursos que les noves tecnologies de la informació i de la comunicació posen a l'abast dels professionals de l'ensenyament. La Jornada pot ser especialment interessant per al col·lectiu de mestres, tenint en compte l'actualitat del debat sobre la qualitat de l'educació i la necessitat d'introduir les noves tecnologies a les aules. La taula rodona, moderada per Marià Cano, comptarà amb la participació de Jordi Perales, Dora Cervelló, Artur Tallada i Àngel Ismael. La primera jornada es tancarà amb un vi d'honor.

El segon dia, en canvi, s'exploraran les relacions entre la classe política i la blocosfera, amb una jornada en què destaca una taula rodona en què participaran Joan Sabaté (PSC), Francesc Sancho (CiU), Pere Muñoz (ERC) i Jaume Forcadell (ICV). A més, també hem programat un taller sobre creació de podcasts, a càrrec del blocaire Jordi Abad , i una breu conferència sobre l'estat actual de la blocosfera al territori, a càrrec de Daniel Gil, i al conjunt de Catalunya, que permetrà comptar amb la participació de Marc Vidal, un dels blocaires catalans de referència. A més a més, també es presentarà el nou portal de la entitat a internet, que ja es troba accessible a l'adreça www.ebresfera.cat. La jornada es tancarà amb un dinar de germanor en un restaurant de Roquetes i amb una sessió de Beers&Blocs, dissabte a la tarda, en una cafeteria de Tortosa.

Per conèixer amb detall el programa de l'EBREBLOC 2008  podeu visitar el portal www.ebresfera.cat o bé trucar als telèfons:

Carme Pla: 647 046 529

Daniel Gil: 696 025 101

Jaume Llambrich: 645 53 43 92

Gustau Moreno: 646 79 32 80