La Fundació puntCAT porta a la Rambla de Tarragona la seva campanya per promoure aquest domini

font: Fundació puntCat

publicat: 23-04-2008

La Fundació puntCAT, fundació privada que gestiona el domini d'Internet per la llengua catalana, s'apropa personalment als tarragonins i les tarragonines en aquesta diada de Sant Jordi. Gràcies a la col.laboració amb Tinet.cat, la Xarxa Ciutadana de les comarques de Tarragona, hi seran a la Rambla per tal de resoldre tots els dubtes de qui s'acosti, informant sobre els avantatges de disposar d'un domini .cat i quina és la tasca que efectua la Fundació puntCAT per la Societat de la Informació catalanoparlant.

Els ciutadans podran beneficiar-se de descomptes del 50% A més, la Fundació llença des d'Internet el joc-concurs "Sant Jordi i el conqueridor. La conquesta del domini puntCAT".Tothom pot jugar a aquest concurs que commemora el vuitè centenari del naixement de rei en Jaume I, podent obtenir un diploma medieval i un codi de descompte del 50% per registrar un domini .cat. Però a més, els qui s'apropin a la Rambla de Tarragona podran conèixer el personatge Sant Jordi I el Conqueridor en directe, jugar amb ell i emportar-se molts premis.

 Per tal d'acabar d'enllestir la presència de la Fundació PuntCAT a Tarragona, aquest Sant Jordi, el seu  president, Joan Francesc Gras, així com el Director General, Jordi Iparraguire, van ser aquest dimarts a la ciutat i van visitar les instal·lacions de l'Organisme Autònom per a la Societat de la Informació, on van ser rebuts pel seu Director, Enric Brull. Aquestes instal·lacions acullen el personal i els recursos tècnics que permeten el funcionament i manteniment de TINET.
D'esquerra a dreta, el Director General i el president de la Fundació, i el director de TINET
El concurs
Per tal de retre homenatge al rei en Jaume I, la Fundació puntCAT llança la diada de Sant Jordi de 2008, un joc que simula una conquesta medieval. Es tracta d'un qüestionari de 5 preguntes per a les que cal escollir una de les possibles respostes proposades. Però a diferència de les conquestes d'en Jaume I, aquí el mitjà es Internet, per tant es tracta de conquerir el domini CAT i no territoris.

Els Premis

Sant Jordi I el Conqueridor investeix com a Dama o Cavaller de l'ordre del puntCAT a cada usuària o usuari que guanye la Conquesta del Domini .CAT, i com a tal li fa entrega del seu diploma medieval, que es pot imprimir, on consta aquest elevat reconeixement, i també li concedeix un codi de descompte per registrar el seu propi domini .cat, beneficiant-se d'un 50% de descompte en funció del registrador i els serveis addicionals escollits.

Ser Dama o Cavaller del puntCAT és tan alt càrrec que només es concedirà una vegada, per tant només es concedirà el diploma i el codi la primera vegada que es guanye la Conquesta. No obstant, s'hi pot jugar tantes vegades com es vulga, i les batalles temàtiques (i per tant, els elements pels que es juga) apareixen sempre en ordre aleatori

Finalització de la promoció
El joc de la Conquesta del Domini .CAT estarà en línia a partir de les 10 del matí del 23 d'abril, festivitat de Sant Jordi, i fins el 31 de maig. No obstant, els codis per registrar amb descompte un domini .cat seran vàlids fins al 30 de setembre. A la Xarxa, només cal anar a http://santjordi.domini.cat/, i a la Rambla de Tarragona, la Fundació, amb la col·laboració de TINET, estarà al tram entre l'estàtua de Roger de Llúria i el carrer Méndez Núñez.

Punt de llibre TINET per a celebrar la fita dels 25.000 tinetaires
En aquest mateix estand, TINET, la Xarxa Ciutadana de les comarques de Tarragona regalarà als ciutadans que s'hi acostin un punt de llibre que s'ha editat per  commemorar l'assoliment dels 25.000 usuaris d'aquesta iniciativa pionera a europa, que començar a caminar a Internet l'any 1995.