Tags relacionats...

firefoxnavegadordescarrega

Firefox vol aconseguir el rècord mundial de baixades en un dia

font: Redacció Tinet

publicat: 02-06-2008

La Fundació Mozilla s'ha proposat assolir un rècord Guinness de descàrregues d'una aplicació en un sol dia. Ho vol intentar amb la propera sortida de la versió 3 del seu popular navegador Firefox. Per aquest motiu, està demanant l'ajuda dels internautes de tot el món perquè corrin la veu i animin a tothom a fer-se amb la nova versió el dia en què s'estableixi.

Firefox Download Day 2008 A través del web de Spread Firefox, Mozilla vol impulsar l'assoliment del rècord Guinness mundial al software més descarregat en 24 hores. Posa a disposició dels usuaris una llista de correu en la qual s'informarà als allistats del dia que finalment es determini per estrenar Firefox 3. A més, al web es pot trobar un mapa internacional amb el nombre de persones repartides per estats que s'han compromès a col·laborar.

Sobre el Firefox 3
Batejat com "el navegador que ho té tot", estarà disponible aquest mateix mes de juny, en un dia encara per determinar. La nova versió d'aquest destacat navegador incorporarà substancials millores en seguretat i rapidesa i noves característiques funcionals. Inclourà marcadors amb un sol clic, barra d'adreces intel·ligents, informació instantània sobre la identitat dels llocs web, corrector ortogràfic...